Sakupljanje dijelova traje već neko vrijeme, pločice su u ovom stanju već duuugo

I nabavljeni hladnjaci po mizernoj cijeni pa je krenulo kemijanje kućišta

aleph kuciste by saki_zg, on Flickr
Međutim, nikako skombinirat da mi ovo

rifa by saki_zg, on Flickr
stane unutra a da kućište liči na nešto.
I sve odgođeno iz mnogih razloga.
Nakon dosta vremena uletila nova kombinacija za hladnjake (yoke tnx) i sad imam dovoljno dubine da sve stane.
Širina me ne dira, i tako će se predviđena nosiva konstrukcija rezat.
kako sam si ja to zamislio:

IMAG0601 by saki_zg, on Flickr
Trafiće na prednju stranu, limom odvojiti od ostatka kućišta. Spojiti po 3 kondića, pa zavojnicu (na slici nije sad tako) pa dva kondića.
kondovi će praktički bit naslonjeni na zadnju stranicu ako ostavim mjesta oko trafa.
Dilema broj 1: koliko prostora ostaviti između kondenzatora i hladnjaka ? 1,2,3, 5 il više cm ?

Podnica će biti od pravokutnih alu profila 5x2cm sa gornje slike, no koristit cu samo par komada a ostalo će biti rupe.
Dilema broj 2: da li da stavljam ploču aluminija preko te nosive konstrukcije i radim rupe za hlađenje, ili da jednostavno stavim mrežu preko (u tom slučanju je hlađenje daleko bolje) ? ionako će biti od ispod i neće se vidjeti.
Tranzistore sam planirao montirati na hladnjake preko 6cm široke "lajsne". Problem je što su hladnjaci rebrasti pa postoji ili ta varijanta ili varijanta da se tranzistori na PCB spajaju žicama a tome nisam sklon.
Dilema broj 3: koliko debela ta lajsna mora biti da bi dobro prenjela temperaturu na hladnjake?
razmišljam o varijanti 3ili 4mm dostupnoj u bauhausu.
za sada dosta