sinoć nisam ima više energije za pisati

,ubi me umor
kao prvo iznervira nas je komp. s svojim digitalnim izlazom tko da nismo bili u mogućnosti izmjeriti točno da li ima kakavih padova ili izdizanja frekvencija u čujnom dijelu spektra,naime komp.na analognom izlazu daje signal od 10 do 20kHz bez promjene izlaznog napona, dok s digitalnim izlaz na coax isti pada s dizanjem frekvencije,uh kako san bia ljut

,isto se događa s više programa za simulaciju ton generatora

,ali otom potom
šta se tiče samog baypas konda. odluka je da svira najbolje bez njega,Black Gate je puno,puno bolji u odnosu na Nichicon FG ili ELNA RJH ,panasonic FC nismo probali ,nije bilo potrebe jer ne bi mogao protiv BG
Pojačanje uvik ostaje isto s kondom ili bez i iznosi 44, kond. unosi samo promjene u karakteru zvuka,na lošije

,to smo rezimirali, sad idemo dalje
išli smo malo ispipati DAC s sondom i evo rezultata

ovo je izlaz s PCM1702 bez signala na ulazu daca,znači imamo negdi oko 2,6MHz ako smo mi to sinoć dobro izračunali

,znači digitalija proizvodi ovaj signal,nažalost iz PDF-ova o PCM1702 i PMD100 ništa nisam o ovome izvukli pa ako ima netko smislen odgovor volili bi ga čuti
ovaj signal ne dolazi do izlaza dac-a, putem se izgubi
drugo:

ovo je izlaz iz PCM1702 s 1kHz test signalom(ne iz kompa),i kao što se vidi malo je mutnjikav,pa ako netko ima i ovdje smislen odgovor

i da napomenem pošto je shema par stranica prije na izlazu PCM1702 ide 100ohma na masu i u paralelu s njim 33nF
osciloskop imam tako da nije problem još štakod izmiriti i javiti