Za Win 7 i 8 ne treba nikakav driver. ZA XP i Win 7 može se instalirati ASIO po želji....
Cijena, recimo 120 kuna. Što bi rekle lokalne prodavačice "bez obaveze"

elvis je napisao/la: Držite se CD playera dok god možete he he he he he. (vidi EDIT dole)
pozz
e
vulejov je napisao/la:Računaj i na to da se u ovakoj implementaciji napajanja DAC-a gubi galvanska izolacija od kompa, odnosno svih brljotina iz njegovog napajanja..
Kada uključiš eksterno 5V napajanje aktiviraćeš je.. dakle ulazni deo XMOS pločice napajaće se iz kompa, a oscilatori i kompletan AK4396 će biti odvojeni i napajati se nezavisno.. to mu i dodje glavni benefit.. ja sam priključio i drugo napajanje sa 4V za ulazni deo XMOS pločice ali tu je dobitak samo teoretski, nisam čuo razliku.. vodi računa i na to da ulazni deo XMOS čipa vuče dosta više struje od ostatka sklopa koji se napaja sa 5V, tako da dobro rashladiš stabilizator.. ja sam koristio gotove pločice za napajanje koje prodaju uz DAC, ona sa 4V je desetak stepeni toplija..
Backo je napisao/la:elvis je napisao/la: Držite se CD playera dok god možete he he he he he. (vidi EDIT dole)
pozz
e
..a moramo,dok to čudo nove tehnike ne isprobam,zatim ak bude tako(![]()
![]()
),odo player u muzej povjesti(ja san ti čovik od prakse,ne drži mi uvijek sve vodu ono što teorija govori
)
..guštaj,drago mi je da sve radi super! ..to znači da bi se i ja mogao okoristiti napraviti jedan takvi,naravno nakon preslušanogmoj
Natrag na Digitalni izvori zvuka
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.