harkonen je napisao/la:imaš prve dvije lampe za izlog kad otvoriš na Stradunu prvi Dubrovnik Tube Gift Shop ...
Na 813-ci neka ti otisnu vizuru grada, zidine i par riječi i da vidiš trgovine. Još pobereš i subvencije za suvenir godine!
Dean ti pošalje i svoju bajaderu, samo ugravira na poklopac trafoa - Dubrovnik Weird Tube Amp i bussines počinje.
LesFaul je napisao/la:Ali neka sam ja pomogao Carini i proracunu!
LesFaul je napisao/la:Iako ni ta nije losa imam ja mozda po mene bolju ideju. Prodat cu ih na eBay-u kao untested!
Roko je napisao/la:LesFaul je napisao/la:Iako ni ta nije losa imam ja mozda po mene bolju ideju. Prodat cu ih na eBay-u kao untested!
A što ćeš, bad luck, i događa se prije ili kasnije svima. U svakom slučaju kontaktiraj prodavača i opiši mu problem, ponekad, bez obzira što je bilo naznačeno da su lampadine "untested" i vjerojatno deklarirane za prodaju "as is", prodavatelj bude imao sluha i refundira ti dio love (ili čak cijeli iznos bez shippinga). Meni se to ponekad znalo dogoditi sa nekim prodavateljima (amerikanci i europljani često, čak i rusi recimo dosta često, pa i kinezi i ostali dalekoistočnjaci). Ovo sa daljnjom prodajom (kao untested) ti nikako nebih preporučio (to čak ni u šali ne izgleda dobro), i to ne zbog drugih koje bi eventualno "usrećio", nego zbog sebe...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.