Špijunskom kamerom starijeg datuma izrade model OZNA M48 MkII stigla je i prva premijerna fotka trenutnog DIY setupa u SPLIT salonu, kutije su TL Ishmael i Dean, a na stolu su, slijeva nadesno DAH-1, Bajadera (na nečemu) , Crvena Iverica (na nečemu) i konačno nešto sa "audio" nazivom, Ilimznov DAC...... Sve nešto u šiframa, CIA-in Eshalon negdje umire kad čekira ovaj forum
Očekivano, nije bilo neke gužve. U refulama. Gotovo uvijek je bio netko u sobi, a znalo se desit da je 6 stolica premalo. Kombinirao sam Bajaderu sa ilimuzinovim CD-om i DAC-om na mojim zvučnicima. Pa malo Juričinih 2.0 sa DAH-1 pojačalom. Ukratko; bilo je vremena za experimentiranje.. Oko 1500 sam prepustio palicu Jurici, koji je upogonio Crvenu ivericu. Popodne je bila i veća gužva, pa je i u "našoj" sobi bio ponekad "metež". Jesmo malo "na kraju", ali smo i preko puta ulaza u Wellness, pa i nije tako loše!! Mislim da smo odradili prvi dan dobro. Sutra, čujem dolazi precjednik sa svitom, pa će možda biti lakše.. ili neće?
Hebemu miša...još ćete me nagovoriti da i ja dođem u Zagreb,ali mi se baš i ne ide dok ne ozdravim 100%. Čini mi se po opisu da je atmosfera bila čisto ok, baš vam zavidim.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
klipići,poznati inače kao žaruljaški ,su zamijšani ,asemblirani i u fazi dizanja do 06 und 15 minuta 22.o.m.,kada se umeću u određeni uređaj koji omogučava da nakon desetak minuta boravka u istom budu jestivi i da im se omogući da dojdu u Sheraton na oglede.