Stevo, jabuka i.....

Stevo, jabuka i.....

PostPostao/la harkonen » 18 lis 2011, 09:10

Dakle, da se samo referiram kratko na jednu trakavicu koju su svi
imali čast pratiti na ......
Nadam se da će nas sve prekriti pepeo i snijeg nuklearne zime
prije nego postanemo tako besćutni.
Srećom pa je još nešto i njih toga ostalo svjesno, ali sve ih je manje.
Tužna istina i ogledalo Amera, ali i Evropljana:

stevejobsmobitelbeskucnik.jpeg
stevejobsmobitelbeskucnik.jpeg (53.28 KiB) Pogledano 6923 put/a.
I'm too old for this s...
harkonen

Re: Stevo, jabuka i.....

PostPostao/la sstrsat » 18 lis 2011, 09:22

harkonen je napisao/la:Dakle, da se samo referiram kratko na jednu trakavicu koju su svi
imali čast pratiti na ......

Jel na HTV-u ili ..... ? A da, sitil san se di :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la sonny » 18 lis 2011, 13:07

Ja sam probao samo ukratko procitati sto se pise u toj temi "tamo" iako nisam registrirani clan. Odustao sam nakon par stranica. Sto je previse je previse. Mislim teksta i svakojakih razmisljanja. Iako posjedujem iphone ali samo iz razloga sto je all-in-one uredjaj koji mi prvenstveno sluzi za posao. Da sam ga morao kupiti drugacije nego uz pogodnosti poslovne tarife ? Me dont think so. A iskreno, tko je Stevo saznao sam tek ne tako davno. Toliko o tome kolko pratim svjetske trendove :)
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la sstrsat » 18 lis 2011, 13:24

sonny je napisao/la:Ja sam probao samo ukratko procitati sto se pise u toj temi "tamo" iako nisam registrirani clan. Odustao sam nakon par stranica. Sto je previse je previse. Mislim teksta i svakojakih razmisljanja. Iako posjedujem iphone ali samo iz razloga sto je all-in-one uredjaj koji mi prvenstveno sluzi za posao.

To ca su neki nadobudni "filozofi" (sebe valjda tako zamisljaju) tili postic da svaki vlasnik Iphonea dobije osicaj krivice zato ca ga ima te ne triba ni najmanje zabrinjavat niti se ikome tribas opravdavat zato ca ga imas. Nikome, a pogotovo ne takvim frustriranim osobama, ne tribas opravdavat razloge zac ga imas. Jesi ga platil? Jesi. Jesi ga ukral? Nisi. Tu sva prica prestaje, ca se koga ima ticat zac koristis Iphone a ne neki drugi mob
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la s@ki » 18 lis 2011, 13:31

nisam čitao temu jer ne me više nema "tamo".. no fascinantna mi je činjenica da se i time bave..zar je forum toliko otišao vrit ? :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la sstrsat » 18 lis 2011, 13:55

s@ki je napisao/la:nisam čitao temu jer ne me više nema "tamo".. no fascinantna mi je činjenica da se i time bave..zar je forum toliko otišao vrit ? :D

"Besposlen pop i jarice krsti", kaze stara narodna poslovica. Ocito ih ima koji vise ne znaju di bi sa samim sobom od silne dosade i nerada. Valjda jos uvik imaju nekoga ki ih financira, roditelje ili ki zna vec koga
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Roko » 07 pro 2011, 11:57

neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.