Sheraton 21.-23.10. DIY soba

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Sheraton 21.-23.10. DIY soba

PostPostao/la harkonen » 17 lis 2011, 21:26

Evo nakon nekoliko sati telefoniranja i dogovaranja, hoćemo-nećemo, budemo-ne budemo,
objavljujem:
Kao i prošle godine, gdin Ćurković, organizator AV sajma u Sheratonu Zagreb, ovaj vikend
21-23.10.2011. osigurao je sobu - slušaonu za našu DIY scenu u kojoj možete javnosti, posjetiteljima
sajma i medijima predstaviti svoje uratke. Znam da je termin kratak, ali u današnja vremena, živi se brzo
odlučuje se brzo...

http://www.hifimedia.hr
http://www.hifimedia.hr/ostalo/sajmovi/ ... b-av-showu

Soba rezervirana za nas je salon pod imenom SPLIT na katu. Za dostavu opreme najbolje je parkirati
u podzemnoj, poći na recepciju i uzeti kolica da ne teglite uređaje. Bar sam ja tako dovukao japaner
opreme prošle godine......
Detalje ću još saznati sutra pa javiti za kontakte i točnu satnicu. Uglavnom poziv je tu pa samo
naprijed, kontaktirao sam već u fazi popodnevnog konzilija oko ovog neke forumaše koji su potvrdili
svoj dolazak.....

Uglavnom, tko je za, a prošle smo se godine svi lijepo zabavili te dane, posebno nam se iskazao
Predcednik i javnost , tj posjetitelji su odlično reagirali na naše uratke, a vjerujem da je
naš nastup urodio i kojim novim DIYerom na hrvatskoj sceni....

Za podsjetnik kako smo prošle godine bili lijepi i mladi:

DIY_scena_2010.jpg
DIY_scena_2010.jpg (151.04 KiB) Pogledano 10468 put/a.
I'm too old for this s...
harkonen

Re: Sheraton 21.-23.10. DIY soba

PostPostao/la tom_hifi » 17 lis 2011, 22:06

Jel se to meni čini ili je Harkonen za koju flašicu ajvara jači ove godine nego na ovoj slici? :ugeek:

Inače, nisam znao da se ima toliko DIY meetova, pohvalno.
tom_hifi

PostPostao/la Dean » 17 lis 2011, 22:16

Ja ovo neču ni komentirati....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 17 lis 2011, 22:17

Mogao bi svratiti ali viditi ću koliko će mi vrijeme dopustiti. Ča se tiče izlaganja nisam ništa napravio od prošlog sajma tako ako ću doći, doći ću kao posjetitelj. Zapravo gramofon bi mogao biti stavljen u novo kućište ali još nije dovoljno ispitan. A budući da mi je phono u zraku i napravljeno po Žarulaškom kodeksu neka to pričeka sljedeći Triode Festival. :)

Ajde još ću se čuti da Dachom ako on misli navratiti pa onda da dođemo zajedno.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » 18 lis 2011, 08:06

tom_hifi je napisao/la:Jel se to meni čini ili je Harkonen za koju flašicu ajvara jači ove godine nego na ovoj slici? :ugeek:

Inače, nisam znao da se ima toliko DIY meetova, pohvalno.

Ha,ha....mislim da se prije radi o transportnom pakiranju ajvara... :lol:
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 18 lis 2011, 08:32

harkonen je napisao/la:Evo nakon nekoliko sati telefoniranja i dogovaranja, hoćemo-nećemo, budemo-ne budemo,
objavljujem:
Kao i prošle godine, gdin Ćurković, organizator AV sajma u Sheratonu Zagreb, ovaj vikend
21-23.10.2011. osigurao je sobu - slušaonu za našu DIY scenu u kojoj možete javnosti, posjetiteljima
sajma i medijima predstaviti svoje uratke. Znam da je termin kratak, ali u današnja vremena, živi se brzo
odlučuje se brzo...

Bit ce mu ostalo viska soba koje ni uspil popunit komercijalom pa sad ka velikodusno daje dijerima. Valjda po onoj, ako nima dilera neka budu diyeri :lol: :lol: Da je imal iskrenu namjeru uvrstit diyere na sajam u Sheratonu onda ne bi cekal do par dana uoci sajma da to ka "velikodusno" ponudi nego bi se to znalo debelo prije.

Ma da je njemu stalo do diy uradaka i njihove prezentacije bil bi se pojavil i na TF i na ZF a ne dosad ukupno 4 odrzane manifestacije nismo jos imali cast vidit ni njega ni njegove novinare. Toliko o promociji diya sa njgove strane.

U tom terminu ionako nisan doma ali i da jesam ne bin se pojavil tamo ka izlagac. Stvar principa
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 18 lis 2011, 10:14

Aaaaa, kriza je ovu AV branšu pogodila kao nijednu drugu, osjećamo to dobro...
Ne može mi o tome niko drugačije pričati jer je nelikvidnost prelila čašu odavno
i da bi privreda imalo krenula, automatizmom i potrošnja, tko god dođe na vlast
prvo mora pokrenuti rješavanje nelikvidnosti - od same države nadolje.

Evo, Esplanada je otkazana, Sheraton ostaje jedini takav sajam u Hrvatskoj i
bez obzira na to kako je ispalo, zeyebato je napraviti i održavati takav sajam,
pogotovo što svi dealeri pribjegavaju organizacijski jeftinijih i na kraju možda efektnijih
- kućnih sajmova. Andrija se trudi održati i u ovim uvjetima i veliki je to trud. A i živci.
Zašto nije bio na TF i ŽF, ne ulazim u to, znam samo da ću za TF u Bjelovaru SVIM medijima
poslati poziv, i poštom, i emailom i telefonom pa tko se ne odazove, ja mirno spavam,
svi su bili pozvani.....

A uostalom, ovaj je sajam prilika da ljudi vide da i u ovim uvjetima - mi nešto radimo!
I to ravnopravno sa razvikancima.
Da se vratim na sam SLIT salon, nekoliko Vas je potvrdilo dolazak, dakle biti ćemo zastupljeni,
ja ću navratiti u subotu možda i sa DAH1 ampom da ga predstavimo javnosti. Ustvari,
tamo će biti vjerovatno već i u petak.
Kako se sajam otvara u petak u 11h, opremu je potrebno donijeti do tog vremena, samo se
na recepciji najavite da imate opremu za SPLIT sobu, tražite gdina Ćurkovića i dalje će Vas uputiti.
Netko treba preuzeti ključeve salona kako bi u subotu i nedjelju otvorio i zatvorio isti.
No još ćemo o tome...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 18 lis 2011, 10:41

harkonen je napisao/la:
Evo, Esplanada je otkazana, Sheraton ostaje jedini takav sajam u Hrvatskoj i
bez obzira na to kako je ispalo, zeyebato je napraviti i održavati takav sajam,
pogotovo što svi dealeri pribjegavaju organizacijski jeftinijih i na kraju možda efektnijih
- kućnih sajmova. Andrija se trudi održati i u ovim uvjetima i veliki je to trud. A i živci.
Zašto nije bio na TF i ŽF, ne ulazim u to

Gledajmo to ovako, niki ne negira da za organizaciju takvog sajma triba jako puo truda, zivaca i novaca. Ali isto tako ne vidin nikakvog razloga zac bi se pomoglo nekome ki dosad nije iskazal doslovno nikakvog interesa da u svom mediju poprati diy manifestacije. Pa nisu ni TF ni ZF odrzani na Sahalinu da je bil problem na njih doc.

Recesija je, prodaja slabo gre, sve manje komercijalnih proizvodjaca zeli ulazit u troskove izlaganjem na sajmovima..... ali, ca mislis da li bi diy uratci mogli pric i blizu sajmu u Sheratonu da se desi neko cudo pa da se ekonomska situacija u HR okrene na bitno bolje?

Naravno, ovo je moje misljenje koje nikoga ne obavezuje. A ono je bazirano na potpunom ignoriranju diy manifestacija od strane gospodina Curkovica. Slazen se da ne triba ulazit u motive zac se ni pojavil na nasim festivalima ali ovo moje (a i ne samo moje) razmisljanje je direktno proizaslo iz njegovog ignoriranja tih dogadjaja.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Khadgar2007 » 19 lis 2011, 11:54

Mene neće biti na sajmu u Sheratonu. Malo sam si zdampirao uši i kurim na kojih 38C pa ću tako propustiti ovo okupljanje.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Ishmael » 19 lis 2011, 16:09

Da li netko zna koje je radno vrijeme HiFi sajma?

Od najavljenih sudionika, trebali bi se dogovoriti za termine prisutnosti u izložbenoj sobi.

Moje raspoloživo vrijeme je:

Petak od 14h na dalje. 3-4h a raspolaganju.
Subota od jutra do navečer, po dogovoru. 3-4h na raspolaganju.
Nedjelja od jutra do max 13h.

Molio bih ostale da se očituju o svojim mogućnostima sudjelovanja, da ne bi bilo kaosa na sajmu, i zatvorenih vrata izložbene prostorije.
Ishmael

Sljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.