Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la zmajz » 11 lis 2011, 17:43

Ma, ja bi se upisao kao aktivni sudionik sa EL156, ali ne želim ureć... što ako ne stignem to posložiti onako kako si ja to zamišljam?
A i Zuzi mi je dao ideju sa ovalima , i o bi htio izrealizirati do tada...
Ma, doći ću sigurno, ali neću tamo spavatii ako mi je unutar 30km od kuće u KC.
zmajz

PostPostao/la sstrsat » 11 lis 2011, 17:51

zmajz je napisao/la:Ma, ja bi se upisao kao aktivni sudionik sa EL156, ali ne želim ureć... što ako ne stignem to posložiti onako kako si ja to zamišljam?
A i Zuzi mi je dao ideju sa ovalima , i o bi htio izrealizirati do tada...
Ma, doći ću sigurno, ali neću tamo spavatii ako mi je unutar 30km od kuće u KC.

Ma neces urec, doc ces ti sigurno. Ka i mnogi drugi koji se isto jos nisu upisali.
A cim popunjenija lista nam je potribna iz jednog sasvim prakticnog razloga. Ako npr hotel zatrazi da im se online pokaze popis sudionika, ponudjena cijena ce siguro ovisit o tome koliko nas je upisano na listu. Upravo iz tog razloga ja toliko inzistiram da se ta "gradjanska duznost" :D cim prije obavi pa ne bilo ti tesko ucini to. I ostali zainteresirani, naravno. Zasad je nebitno ki ce spavat u hotelu a ki doma ali mislin da je broj sudionika na listi itekako bitan za postic povoljniju cijenu smjestaja i ishrane
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la zmajz » 11 lis 2011, 18:06

OK, ondak se prijavljivam sa 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe.
zmajz

PostPostao/la Khadgar2007 » 11 lis 2011, 18:07

1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

2) harkonen - samo jednu sitnicu ovaj put - SE GM100. ....ali možda kasnije i updatiram listu i sa još čime.

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

5) Edison - par cijevnih monoblokova i pretpojacalo, mozda jos stogod...

6) Dean - neko pojačalce sa zvučnicima i par gadgeta...

7) LesFaul - par All DHT PSE monoblokova i hibridni headamp, mozda jos stogod (ako uspije stati u Twinga)..

8) bepone- mozda VFET SE? ili 156 SE amp? tesko je rec..

9) joe dalton - headamp iz aktivne teme

10) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

11) Nino.s nesto cu dovuč

12) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

13) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

14) Zuzi - nešto što se žari i svira glazbu

15) xyrion - iskazujem namjeru dolaska, a za detalje ćemo vidit :)

16) admin - nosim mobitel za snimanje videa

17) S@ki nosi fotić :D I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

18) Volta (TomislavZg)

19) Zmajz - 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zmajz » 11 lis 2011, 18:07

Zaboravio sa, SStrsat, da ćeš mi ti morati još po nešto suflirati oko tih 156ica, ipak je to tvoj dizajn...
zmajz

PostPostao/la sstrsat » 11 lis 2011, 18:12

zmajz je napisao/la:Zaboravio sa, SStrsat, da ćeš mi ti morati još po nešto suflirati oko tih 156ica, ipak je to tvoj dizajn...

Nima brige Vedrane, to se podrazumiva
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 11 lis 2011, 18:16

Kak to, zmajz, misliš 2 komada? Jel' to jedan stereo ili radiš dva različita SE ustroja sa 156-cama, klasika i parafeed recimo? :-)
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la tubeman » 11 lis 2011, 18:38

Dao sstrsat dobar razlog za upis na listu ;)
eto onda i mene
---------------------------------------
1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

2) harkonen - samo jednu sitnicu ovaj put - SE GM100. ....ali možda kasnije i updatiram listu i sa još čime.

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

5) Edison - par cijevnih monoblokova i pretpojacalo, mozda jos stogod...

6) Dean - neko pojačalce sa zvučnicima i par gadgeta...

7) LesFaul - par All DHT PSE monoblokova i hibridni headamp, mozda jos stogod (ako uspije stati u Twinga)..

8) bepone- mozda VFET SE? ili 156 SE amp? tesko je rec..

9) joe dalton - headamp iz aktivne teme

10) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

11) Nino.s nesto cu dovuč

12) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

13) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

14) Zuzi - nešto što se žari i svira glazbu

15) xyrion - iskazujem namjeru dolaska, a za detalje ćemo vidit

16) admin - nosim mobitel za snimanje videa

17) S@ki nosi fotić I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

18) Volta (TomislavZg)

19) Zmajz - 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe

20) Tubeman nosi nešto toplo (vruće svježe kiflice ili slance, ako ih uz put bude u Virju ;) )
tubeman

PostPostao/la zmajz » 11 lis 2011, 19:09

@harkonen
Odnosi se na dva komada zvučnika (jedan lijevi a drugi desni, iako sad neznam koji će biti koji)
156ice su klasika, na ulazu c3g i odma iza nje 156 u trijodi, trafo itd. Kao monoblokovi. dva komada, dakle, opet jedan lijevi, drugi desni itd...
Samo da to složim da lijepo izgleda kao moja slika u glavi, a ne da nešto sklepam bezveze. Nadam se da ću uspjeti to realizirati, imam sve potrebne djelove osim kutije i tu se oko tog dizajnerskog dijela najviše lomim.
zmajz

PostPostao/la Khadgar2007 » 11 lis 2011, 19:14

Dean je tamo -------> :D
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.