Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la dplav » 14 ruj 2011, 20:32

e momci kada se to odrzava , koji su uvjeti za sudjelovanje i gdje se odrzava ? ja sam novi na forumu pa nisam upucen :-) .
dplav

PostPostao/la harkonen » 14 ruj 2011, 20:39

Prvo pregledaš ovo:
http://www.triodefestival.com/festival. ... id=1&bck=1
pa onda ovo :
http://www.triodefestival.com/fotogaler ... parentid=0
pa onda ako procjeniš da to možeš dva-tri dana "izdržati" pročitaš ovo (prvi post):
viewtopic.php?f=5&t=221

i sve će postati jasno. Tek se zagrijavamo.
E, i ako se pronalaziš da pripadaš ovoj triodnoj bagri, onda si dobrodošao!

:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Dean » 14 ruj 2011, 20:50

harkonen je napisao/la:E, i ako se pronalaziš da pripadaš ovoj triodnoj bagri, onda si dobrodošao!
:ugeek:

E skoro potjera čovjeka ! Možda koristi pentode.. ili tetrodicu kakvu? :lol:
Dean

PostPostao/la harkonen » 14 ruj 2011, 20:54

Čuj, jedino se Ilimznu tolerira hereza (ali i njemu mi to po noći sve prespojimo u triodno).
A i prevelik je da mu mi sad nešto branimo .... :-)
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 20 ruj 2011, 17:10

dplav je napisao/la:e momci kada se to odrzava , koji su uvjeti za sudjelovanje i gdje se odrzava ? ja sam novi na forumu pa nisam upucen :-) .

Dplav, to ca si novi na forumu nije ni najmanje bitno, ovo nije forum di se "status" dobiva po duzini "staza". Ako volis te svitlece boce, dobrodosal si. Bez obzira oces li imat neki uradak za izlozit ili ne.
Harkonen te je vec uputil na neke uvodne linkove a tebi sad preostaje da se upises na listu.
Malo kasnije, kad pocnu dogovori o lokaciji, imas jednako pravo ka i bilo koji drugi clan foruma da predlozis neku dobru lokaciju.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la joe dalton » 20 ruj 2011, 22:45

sstrsat je napisao/la:
dplav je napisao/la:e momci kada se to odrzava , koji su uvjeti za sudjelovanje i gdje se odrzava ? ja sam novi na forumu pa nisam upucen :-) .

Dplav, to ca si novi na forumu nije ni najmanje bitno, ovo nije forum di se "status" dobiva po duzini "staza". Ako volis te svitlece boce, dobrodosal si. Bez obzira oces li imat neki uradak za izlozit ili ne.
Harkonen te je vec uputil na neke uvodne linkove a tebi sad preostaje da se upises na listu.
Malo kasnije, kad pocnu dogovori o lokaciji, imas jednako pravo ka i bilo koji drugi clan foruma da predlozis neku dobru lokaciju.

Kako kaže trsat fešta je otvorena za sve.
Slobodno dofuraj one Visaton OB. To bi bilo interesantno čuti s nekim SET-om 8-)
joe dalton

PostPostao/la Volta » 21 ruj 2011, 17:09

ako sve bude po planu i ove godine se vidimo ;)

1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

2) harkonen - samo jednu sitnicu ovaj put - SE GM100. ....ali možda kasnije i updatiram listu i sa još čime.

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

5) Edison - par cijevnih monoblokova i pretpojacalo, mozda jos stogod...

6) Dean - neko pojačalce sa zvučnicima i par gadgeta...

7) LesFaul - par All DHT PSE monoblokova i hibridni headamp, mozda jos stogod (ako uspije stati u Twinga)..

8) bepone- mozda VFET SE? ili 156 SE amp? tesko je rec..

9) joe dalton - headamp iz aktivne teme

10) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

11) Nino.s nesto cu dovuč

12) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

13) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

14) Zuzi - nešto što se žari i svira glazbu

15) xyrion - iskazujem namjeru dolaska, a za detalje ćemo vidit :)

16) admin - nosim mobitel za snimanje videa

17) S@ki nosi fotić :D I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

18) Volta (TomislavZg)
Volta

PostPostao/la harkonen » 21 ruj 2011, 20:00

Volta, ti nosiš TomislvZG-a? E, to se zove "osviještenost" astralnog bića :-)
harkonen

PostPostao/la Volta » 21 ruj 2011, 23:31

harkonen je napisao/la:Volta, ti nosiš TomislvZG-a? E, to se zove "osviještenost" astralnog bića :-)

fala kaj si me podsjetio ;)

volta je alter ego tomislava zg ... nažalost još nije došao do izražaja zbog nekih stvari no bude... s vremenom :roll: nadajmo se

Volta

PostPostao/la sstrsat » 11 lis 2011, 16:41

Nesto nam je zastal upis na listu. Ajde ekipa, malo azurnije sa time, pa ne radi se ovdi o krampu i lopati :lol:
A Harkonen je vec obavil podosta oko nekih lokacijskih dogovora pa da mu bude lakse pregovarat o brojkama.......
Krepat ma ne molat
sstrsat

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.