Ok, za potencijal grijanja me zbunila oznaka mase i 0V dolje na ispravljaču grijanja, pa nisam ni gledao gore... Svejedno je prekompliciran,
kako 6n6p troši 0,75A dakle sa 12V sekundara stavi diodu (poluvalno) pa elkić, pa 7806 na malom hladilu i bog te veseli ako već ideš na DC.
Možeš i dodati od 2,7 ohm -5W otpor u seriju sa diodom da se još smanji disipacija na regulatoru...
Za AC grijanje bi imao u seriji sa grijačem jedan 7,5 ohm /10W i sa centriranjem na isti potencijal kako je nacrtano na shemi, ne bi imao bruma.
Napajanje : 115V neće biti dovoljno, treba napraviti udvostručivač napona koji smo negdje tu i spominjali (mislim tema o GM70?) na kojem ćeš dobiti tih 300V,
odnosno poslije LC i RC članova nešto niže, ali prema tome se naponu i ponovo izračunaju optimalne radne točke da se iskoristi traj trafo.
A što se tiče filtracije bruma, eeee,pa promjenio nam se prag tolerancije, ne? Ne volimo više da nam onako pomalo sexy brumi iz uređaja .-)
Zato se i nekadašnjih standardnih 0,5% ripplea koji su svi smatrali kao dovoljnim za NF dio,davno smanjilo za dva reda veličine i sad je to pola promila.
A kako bi se ovo manifestiralo, hmm, pa ajmo reći da bi ti sa jednim CRC kao na shemi toliko brumilo da bi hitio ni krivu ni dužnu 6n6p u zapećak.
To ti kod mene neće proći....

I'm too old for this s...