Vrh je i u ovo doba. Ja imam jednog koji treba malo žešći refresh, a na jednom prijateljevom već sam to prošao. Refreš je kompliciran i traži dosta znanja, a vjerojatno je neizbježan ako se pojačalo koristilo. Pojačalo je sklono samooscilacijama i ne prašta greške prilikom refrešanja.
Gotov preamp za trogirskog slavuja, Morao sam požuriti s ovim šljaštećim čudovištem jer je pala bomba u moje dvorište u znak prosvjeda. Otpalo sve lišće i granje.
sljasti.jpg (62.82 KiB) Pogledano 9234 put/a.
sljasti1.jpg (76.78 KiB) Pogledano 9234 put/a.
U pitanju je nebalansirana audiofilizirana verzija Marantza SC-7 S2 . Ima i daljinski
zbotic je napisao/la:Gotov preamp za trogirskog slavuja, Morao sam požuriti s ovim šljaštećim čudovištem jer je pala bomba u moje dvorište u znak prosvjeda. Otpalo sve lišće i granje.
ako bog da past ce ti i iduce godine u ovo vrime.smrt suvim granama!!! .jedva cekam dartzeelu dovest novu druzicu.super izgleda a i u zvuk ne sumnjam
Dobro zvuči. Mislim, za 7000 dolara nisu mogli napraviti neko smeće, a ako pričamo o nebalansiranom ustroju ovako izrađen u samogradnji trebao bi imati i bolji zvuk od originala. Naime, tamo se nebalansirani signal konvertira u balansirani i tek onda pojačava što gomila elektroniku, a u pravilu kod audija manje je bolje (do neke granice).......
Pozdrav svima Ako nekog zanima komplet SANYO Plus serija , imam na raspolaganju izlaz P55 i pretpojačalo C55 u šampanj boji. Obe komponente dajem za 2500 kuna. dosta su dobro očuvani i funkcionalni. Za više info molim nazvati 0915103415. Uređaji se nalaze kod Zadra. Slike su u privitku lp