Eh, Roko kako lijepo receno... Vec sam napisao na SN forumu, da nisam se lako odlucio prodati ovog Sansuia, ali ipak je razum prevladao. Naime imam jos jedan potpuno sredjen kao i ovaj, i od kada sam ga sredio lezi u ormaru! Niti jedan put upaljen od tada! A kao imam jos jedan Sansui receiver, ovaj sredjeni G901DB koji je isto ovdje na ovom forumu opisan
http://diyaudio.com.hr/viewtopic.php?f=8&t=54, takodjer lezi u ormaru (jer mi ovdje, di mi je "kirurgija" za Sansuie, svira Sanyo JCX2600
http://sound-news.net/forum/refresh-restauracije/3690-sanyo-jcx2600-receiver), pa sam ipak odlucio da jedan G22000 stavim u prodaju.
Imam i dva Akai GX635 trakasa, koji jedan isto tako spava u ormaru, pa ce najvjerojatnioje i on u prodaju. Jednostavno odlucio sam prodati uredjaje koji nisam upalio niti jedan put zadnjih godinu dana.
A sto kazati o ovom G22000... stara je stvar da je prodavacu prodajna cijena mala a kupcu velika... no ako netko pokusa uvesi ovakav uredjaj iz USA (jer u EU na kapaljku ponekad javi prodaja), pa neka obracuna troskove transporta i usluge speditera (jer je uredjaj prevelikih gabarita da bi isao postom) i uz veliku dozu straha sto ce dobiti i hoce li stici neostecen neka pridoda uvozne dazbine, pa neka ga dovede na razinu ovoga kojeg ja prodajem, i neka stavi sve na papir pa ce vidjeti kolika cijena bi mu ispala. Pa samo izlazni tranzistori, ova Sanken kombinacija 2SA909 - 2SC1586 kosta od 12 EUR komad (ne par), ako se i nadju originali, jer ih je trziste prepuno falshih iz Kine, a da ne nabrajam dalje... OK... ima jeftinija opcija staviti Motoroline TO3 tranzistore, ali poznavajuci ljude koji cijene ovakve uredjaje (a medju njima sam i ja) vise vole originalne Sanken...
Plus toga, ja cu svakom ozbiljno zainteresiranom kupcu, uredjaj spustiti na ispitni stol, i uzivo objasniti sto je radjeno, cak mogu i odraditi testove kad je vec tu....
No kako bilo da bilo, nije mi zurba, i nije mi napeto ovo prodat u nekom roku, cak nisam niti isao jos nuditi listi Sansui inozemnih ljubitelja koju podeblju imam, vec eto draze bi mi bilo da ostane ovdje u Hr.
No ako ne bude islo u nekom razumnom roku ovdje, pa ide onda na trziste EU, iskustva imam...
BTW, bio sam Roko u Zadru na Triode Festu, ocekivao sam i tebe napokon upoznat, ali sam bio samo par sati prije podne u subotu pa smo se izgleda mimoisli... cak me je netko dosao pitati jesam li ja Roko