Što radim kada ništa ne radim

Re: Što radim kada ništa ne radim

PostPostao/la pamook » 07 ožu 2013, 22:43

kayaba? plinski?

"abartovana" ves-masina :lol: :hail:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 ožu 2013, 22:48

Jel tko zna kako isprintati wire frame nekog teksta u Corelu? Nešto bi bušio po šabloni pa sam tako napisao neki tekst u Corelu i sada hoću da dobijem wire frame tog teksta na celulozi a ne vidim nigdje nikakvu opciju pri printanju.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » 07 ožu 2013, 22:57

Khadgar2007 je napisao/la:Jel tko zna kako isprintati wire frame nekog teksta u Corelu? Nešto bi bušio po šabloni pa sam tako napisao neki tekst u Corelu i sada hoću da dobijem wire frame tog teksta na celulozi a ne vidim nigdje nikakvu opciju pri printanju.

Sto ti je "wire frame" teksta? Mozda mislis na slova koja su suplja, a imaju samo obrub? Ako je to, onda selektiras tekst, obojis outline u crnu (desni klik na crnu iz palete) i obojis tekst u prazno, klik na prekrizen kvadratic iznad bijele u plati... i evo ti outline teksta. Za outline izaberi hair-line ili 0,1mm debljine da ti obrub ne bi bio predebel i gutao slova...
Wireframe je jedan od nacina prikazivanja/pogleda u Corelu.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 ožu 2013, 23:02

E upravo to, da imaju samo outline a ne ispunu. :)
Znam da je wireframe način prikaza u Corelu ali nisam se sjetio kako bi drugačije to nazvao.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 ožu 2013, 23:07

Evo isprintano, sada samo označim di ću bušiti rupe- to ću sa šestarom jer ne znam kako bi u Corelu načičkao rupe po outlineu pa onda sutra to stavim na materijal i udri.
Malo se radi na kutiji u kojoj će biti smješten PC za CNC pa da ju malo ukrasimo.
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » 07 ožu 2013, 23:08

Wireframe je napravljen radi lakšeg crtanja. Jer kad su objekti ispunjeni, onda je teško vidjeti što je iza njih.
Dean

PostPostao/la Edison » 08 ožu 2013, 01:35

Khadgar2007 je napisao/la:Evo isprintano, sada samo označim di ću bušiti rupe- to ću sa šestarom jer ne znam kako bi u Corelu načičkao rupe po outlineu pa onda sutra to stavim na materijal i udri.
Malo se radi na kutiji u kojoj će biti smješten PC za CNC pa da ju malo ukrasimo.

Izaberes liniju (outline) i u Outline alatu (pero) izaberes tip linije. Imas tockastih, crtastih, za granice, ma more jedno... Isprintaj sto izaberes da se na kraju ne bi iznenadio...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la zika » 08 ožu 2013, 09:48

Dean je napisao/la:Našao sam gada u obližnjem dučanu. Promjenio oba dva (Đastin Kejs)..

slika
Justin Case, čuvena tvrtka i najbolje rešenje... Uvek u paru... ;)
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la Dean » 08 ožu 2013, 18:43

zika je napisao/la:Justin Case, čuvena tvrtka i najbolje rešenje... Uvek u paru... ;)

Imaš pravo, a za tu firmu su mi rekli Đemsudin i Jamesdin :lol:
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 08 ožu 2013, 20:03

Deane koji ti je đavo to na slici?
Khadgar2007

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.