Ljeto 2011

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la Dean » 09 srp 2011, 17:49

harkonen je napisao/la:Za stokilaša, gladnog mladog mesa, preporučuješ - što?
smiley28.gif

Pašku janjetinu? :lol:



Da ne bi na Zrče? :geek:
Dean
 
Postovi: 1774
Pridružen/a: 05 svi 2011, 17:13

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la harkonen » 09 srp 2011, 17:55

Srećom, pa sam na totalno drugoj strani Paga od te Sodome. Na Zrču sam bio dok se još mačetom moralo do nje...
I tad je bilo nešto.... more, seke, rock'n'roll..
A Paška janjetina, ima je za poludit', po ljetu je sva janjetina -Paška, a zimi -Lička . Zanimljivo.
Radije ja pojedem škarpinu ili kaj takvoga...
Nije high-end, ali nije ni daleko.


btw, glede DIY-a općenito, a i trenutnih meteo-prilika i pojma ugode, je neko probao štogod od ovih tehnika:
http://www.pivarstvo.info/forum/index.php?c=2
Pogledajte kako im je aktivan forum, ah, ti naši ljudi. Ti bi i vraga napravili. :twisted:

Probao sam nedavno jedno DIY pivo, nepasterizirano od kolege Hiawatte (Fostexi horne) i mogu reći da je ful ukusno.
I'm too old for this s...
Avatar
harkonen
 
Postovi: 2195
Pridružen/a: 04 svi 2011, 14:27
Lokacija: Bjelovar

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la sstrsat » 09 srp 2011, 18:04

harkonen je napisao/la:Radije ja pojedem škarpinu ili kaj takvoga...
Nije high-end, ali nije ni daleko.


Ma stvarno te triba pod hitno u skolu high enda :lol: :lol:
Jebate, pa ako skrpina ni najcisci high end ca je onda? Kakva uvreda za nju :lol: :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
Avatar
sstrsat
 
Postovi: 1745
Pridružen/a: 04 svi 2011, 18:21
Lokacija: Rijeka

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la Edison » 09 srp 2011, 18:53

harkonen je napisao/la:Radije ja pojedem škarpinu ili kaj takvoga...


Skarpina i kaj ne idu u istu recenicu. Uci od kolege Khadgara... :lol:

harkonen je napisao/la:Probao sam nedavno jedno DIY pivo, nepasterizirano od kolege Hiawatte (Fostexi horne) i mogu reći da je ful ukusno.


Eh, ti DIY-eri svakog vraga ce napravit... :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Avatar
Edison
 
Postovi: 1180
Pridružen/a: 04 svi 2011, 21:32
Lokacija: Rijeka

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la harkonen » 09 srp 2011, 18:59

Znači da sam dobru ribu odabrao, ja kontinentalac vulgaris, čim ste tako skočili?
:-)
I'm too old for this s...
Avatar
harkonen
 
Postovi: 2195
Pridružen/a: 04 svi 2011, 14:27
Lokacija: Bjelovar

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la sstrsat » 09 srp 2011, 19:02

Edison je napisao/la:Skarpina i kaj ne idu u istu recenicu. Uci od kolege Khadgara... :lol:


Ma "kaj" mu je oprosteno, meni je sasvim u redu i normalno da svaki govori u svom dijalektu ali za izjavu da skrpina nije high end cemo morat ozbiljno porazgovarat :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
Avatar
sstrsat
 
Postovi: 1745
Pridružen/a: 04 svi 2011, 18:21
Lokacija: Rijeka

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la zuzi » 09 srp 2011, 21:35

@sstrsat
Znaš kako je - ima haj enda i haj enda. Ima škarpine i škarpine. A ovu drugu (koja je ulovljena taj dan) ubaciš sa nešto ugora i ostale ribe (opet od toga dana a ugor od sinoć), pomidori, kapula .....
Ovo sad skoro liči na plaćeni prikaz uređaja. Puno izmišljanja i muljanja a da bi čovjek povjerovao. :)
Think pozitiv stay negativ
Avatar
zuzi
 
Postovi: 387
Pridružen/a: 04 svi 2011, 10:52

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la Khadgar2007 » 09 srp 2011, 21:59

Ja bi rađe bacio škarpinu ili neku drugu hajend ribu na gradele, baš nisam čovjek za fiševe,brudete i sl...
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Avatar
Khadgar2007
 
Postovi: 2488
Pridružen/a: 05 svi 2011, 16:44
Lokacija: Sisak

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la zuzi » 09 srp 2011, 22:06

A šta kažeš na talijansku varijantu? Prvo brudet,onda orada divljakuša sa gradela a zaključno dobar goveđi šnicl sa pireom od blitve.
Think pozitiv stay negativ
Avatar
zuzi
 
Postovi: 387
Pridružen/a: 04 svi 2011, 10:52

Re: Ljeto 2011

PostPostao/la Dean » 09 srp 2011, 22:11

zuzi je napisao/la:A šta kažeš na talijansku varijantu? Prvo brudet,onda orada divljakuša sa gradela a zaključno dobar goveđi šnicl sa pireom od blitve.

I onda na to sendwich od podriguše :lol: :lol:
Dean
 
Postovi: 1774
Pridružen/a: 05 svi 2011, 17:13

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.