harkonen je napisao/la:Za stokilaša, gladnog mladog mesa, preporučuješ - što?
Pašku janjetinu?

Da ne bi na Zrče?

harkonen je napisao/la:Za stokilaša, gladnog mladog mesa, preporučuješ - što?
harkonen je napisao/la:Radije ja pojedem škarpinu ili kaj takvoga...
Nije high-end, ali nije ni daleko.
harkonen je napisao/la:Radije ja pojedem škarpinu ili kaj takvoga...
harkonen je napisao/la:Probao sam nedavno jedno DIY pivo, nepasterizirano od kolege Hiawatte (Fostexi horne) i mogu reći da je ful ukusno.
Edison je napisao/la:Skarpina i kaj ne idu u istu recenicu. Uci od kolege Khadgara...![]()
zuzi je napisao/la:A šta kažeš na talijansku varijantu? Prvo brudet,onda orada divljakuša sa gradela a zaključno dobar goveđi šnicl sa pireom od blitve.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.