Idealna za ganjati Krellocida.No i dosta para.
Ne previše za lampu tih karakteristika,ali nakupi se.
Ako je nađem po dobroj cijeni ide unutra.
Baš sam gledao datasheet, za line stage mi je malčice preslaba.
Ali za izlaz iz MM bude taman.
zmajz je napisao/la:Hoću, upravo smo razgovarali i trebaju mu dva polipropilena od 4 uF, pa ću ga ucijenit, tek toliko da se malo iznervira. Nemam planove sa 13E1, ali to ne znači da njega ne smijem nervirati.
harkonen je napisao/la:Baš sam gledao datasheet, za line stage mi je malčice preslaba.
zmajz je napisao/la:ma, kad si ju spomenuo, meni je negdje u glavi zazvonolo da sam vidio negdje nešto s njom. Nit ju imam, niti znam gdje bih ju nabavio, a i tako sad nisam u mogućnosti...
Pa sam samo naveo link gdje sam ju vidio. To je valjda jedino mjesto gdje sam vidio primjenu te lampe.
Možda se netko zainteresira...
sstrsat je napisao/la:zmajz je napisao/la:Hoću, upravo smo razgovarali i trebaju mu dva polipropilena od 4 uF, pa ću ga ucijenit, tek toliko da se malo iznervira. Nemam planove sa 13E1, ali to ne znači da njega ne smijem nervirati.
Ma samo ga iznerviraj neka pati. Duzan mi je vec cilu bacvu one rakije iz specijalne produkcije
bepone je napisao/la:storie se samo 3l na leto, a ti si dobi litru, to ti je 33% godisne produkcije, a one 2/3 je netragom nestalo hi hi
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.