Khadgar2007 je napisao/la:...Ček ček, jel možda ovaj auto ča dolazi moj punto,baš mi nekako liči na njega...
sonny je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:...Ček ček, jel možda ovaj auto ča dolazi moj punto,baš mi nekako liči na njega...
Punto dvojka je toliko rjedak auto na trecem kamencicu od Sunca da ga ti bez problema prepoznajes na zamucenoj slicki ?!?
Khadgar2007 je napisao/la:sitiacija nije takva. Nema trotoara sa bilo koje strane ceste, ide ti cesta-ivičnjak-zelena površina a ja se sparkirao kao i uvijek do ivičnjaka. Najbliži trotoar je cirka 3m udaljen od ivičnjaka.
Khadgar2007 je napisao/la:Danas doznao ono ča sam već odavno sumnjao,zapravo od ove godine kada su se temperature spustile oko 0 °C a radijatori griju ko da je -30.naš dobri drug HEP toplinarstvo nabija račune na jednostavan način; kada im padne potrošnja,drugim riječima kada građani zavrnu pipu na radijatorima oni fino pojačaju to grijanje/temperaturu prevrele vode u toplinskoj stanici,potrošnja fino raste a oni trljaju ruke i broje lovu...
Cijevi od grijanja su tako vruće da se možeš speći jaje i skoro se grijem samo na njih a 90% površine radijatora mi je hladno jer ih imam zavrnute skoro do kraja
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.