sstrsat je napisao/la:Izgleda da triban dat neka pojasnjenja
Marsovac, prije nego ca nesto izvalis tribas bit siguran da znas ca govoris.
A ti si sad nasal ovdi prodavat pamet oko razlike izmedju 5,6mA i 5mA.
... koliko taj stupanj triba dat kad ga vec toliko jases po izoblicenjima.
A cega se to nisan sitil???
Sstrsat, sjeti se da komuniciras sa zivim ljudima, dobronamjernim clanovima foruma... i ovakav ton nije primjeren.
U biti, kriv je tom_hifi koji je u uvodnom postu napisao da moze uskociti "i bilo tko od vas s ponekim prijedlogom". Trebalo je odmah na pocetku naglasiti da je koncepcija i shema tvoja, i da se o njoj nece raspravljati. Na ovaj nacin ostaje gorak okus u ustima. Ovakav nacin komunikacije ti sigurno ne treba.
Harkonen je sredinom lipnja 2011. otvorio temu o GM-70, ovdje na forumu, i postavio nekoliko shema. Ja sam vec 5. kolovoza imao radni prototip, a pocetkom listopada potpuno gotov i finishiran par monoblokova. Od kad sam vidio sheme, do potpunog finishiranja pojacala proslo je 3,5 mjeseca. I ti monoblokovi su se mogli cuti i vidjeti na ovogodisnjem TF u Bjelovaru.
U ovoj temi sam sudjelovao samo oko ulazne osjetljivosti, i iznio svoja iskustva iz prakse. Nisam se doticao pojacala, niti bilo cega oko njega. Na kraju krajeva, nisam toliko strucan. U ovoj temi ne namjeravam vise pisati. A nece mi je se dati dalje ni citati, ako ton ostane ovakav.
Tomu zelim da uspjesno zgotovi pojacala i uziva u njima.