M.M.M. (Moji Mali Monoblokovi)

Re: M.M.M. (Moji Mali Monoblokovi)

PostPostao/la Schultz » 25 lip 2012, 15:57

:hail:
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la audio kutak » 25 lip 2012, 16:32

moram još napomenuti da dizajn i izrada bez problema parira najboljim ručnim manufakturama...

ma, nemreju se oni mjeriti sa g.Zdravkom!

:hail:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Eko Eko » 25 lip 2012, 16:48

Edisone, jako lijepo :hail:
Svoje radove bi trebao objelodaniti na globalnom DiyAudiu da i ostatak planete uživa u prizoru ;)
Eko Eko

PostPostao/la Edison » 25 lip 2012, 17:52

audio kutak je napisao/la:moram još napomenuti da dizajn i izrada bez problema parira najboljim ručnim manufakturama...

Benti, pa ja sam rucna manufaktura od jednog clana. Smislim, nacrtam, ocrtam, pilim, busim, sastavim, lemim, busim, lakiram, busim, brusim, poliram, fotografiram, objavim, vucem na TF... Da nisam istovremeno vlasnik i direktor manufakture, trazio bih i placu... bar minimalac... ;)
Zadnja izmjena: Edison; 25 lip 2012, 18:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Edison » 25 lip 2012, 17:57

Eko Eko je napisao/la:Edisone, jako lijepo :hail:
Svoje radove bi trebao objelodaniti na globalnom DiyAudiu da i ostatak planete uživa u prizoru ;)

Ma lako mi je za ostatak Planeta, snaci ce se oni i bez mene. Drago mi je kad mogu pokazati vama, istomisljenicima, a cak sam vas i dobar broj upoznao uzivo.

Iskreno, nemam voljni moment objavljivat to i na svjetskoj razini. Moram pripremiti fotografije i za onaj drugi forum, gdje sam takodjer aktivan, a i to mi je tlaka po ovoj sparini...
Edison

PostPostao/la audio kutak » 25 lip 2012, 19:33

dobrodošao bi sa vaše strane jedan mali manual o izradi kutija "ala Edison" ;)

kratko, jasno i čisto! :mrgreen:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » 25 lip 2012, 19:59

Pa ne znam da bi sada neki tutorial pomogao jer je vrlo jednostavno napraviti kutiju sa L profilima i limovima jedino neka pomagala itekako pomognu u izradi. Recimo stupna bušilica i mali improvizirani stolić koji se pričvrsti za stol od stupne bušilice. Ako Edison napravi neki vodič ja se mogu pridružiti sa stavljanjem par slika kako ja to radim.

Naravno pri ovoj izradi kutije kao i uvijek je bitno paziti na točnost položaja rupa i sada mi je palo na pamet kako povećati preciznost rupama na L profilima i limovima, ali to će biti u temi ako se jedna otvori. Ja sam prošlu zimu napravio 3-4 takve kutije i zeznuo sam rupe na L profilima ili limovima(zavisi kako se gleda) i sada imam bananu koja se "lako" ispravi bušenjem novih L profila. Evo to je od mene za sada, biti će više kada se otvori neka prikladna tema.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » 25 lip 2012, 20:08

Pa šta čekaš Edisona, otvori pisi :)
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la Edison » 25 lip 2012, 20:15

Khadgar2007 je napisao/la:Pa ne znam da bi sada neki tutorial pomogao jer je vrlo jednostavno napraviti kutiju sa L profilima i limovima jedino neka pomagala itekako pomognu u izradi. Recimo stupna bušilica i mali improvizirani stolić koji se pričvrsti za stol od stupne bušilice. Ako Edison napravi neki vodič ja se mogu pridružiti sa stavljanjem par slika kako ja to radim.

Khadgar, star sam da idem s tobom... ;) ali dat cu ti jedan savjet: napisi ti sam taj tutorial. Ja cu ga rado amenovati... :D
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » 25 lip 2012, 20:24

Onda će malo taj tutorial pričekati jer imam previše nedovršenog posla sada, tehnički za auto(zezaju me ko malu bebu!!!!),pomoćni radni stol u podrumu(za tešku bravariju) i naravno najbitnije cnc... Ali kada sredim prvo dvoje na listi nešto će se napraviti od tutoriala.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.