Vicoteka

Re: Vicoteka

PostPostao/la davorin » 08 lip 2012, 07:29

ISPOVJEST MLADENACA

Friško oženjen hoće se ispovjediti svojoj nevjesti:

"Pred ženidbu sam ti nešto prešutio, pa me previše stiska srce i moram ti priznati: imam išijas, gastritis, hepatitis, dermatitis, anginu pektoris..."

"Ima li nešto što nemaš?" pita ga nevjesta.

"Nemam zube!" odgovori mladoženja.
davorin

PostPostao/la davorin » 10 lip 2012, 11:47

Nastavnik povijesti ulazi u učionicu i zatiče u klupama sve đake osim jednog, koji nešto radi u kutu učionice.
-TI! Ti što petljaš nešto tamo iza! Reci mi što znaš o francuskoj revoluciji!
-Ne znam ništa...
-Koje godine je počeo 1. svjetski rat?
-Tisuću tristo...
-Sjedi! Jedan! Kako se zoveš?
-Dino Mehmeta Mujkić.
-Pa nema te u dnevniku!
-Naravno da me nema, mene su poslali da popravim radijator!
davorin

PostPostao/la Dean » 10 lip 2012, 15:04

Sjedimo danas S@ki i ja na kavi.. Pored nas mlada plavušica sa djetetom od 2 i pol godine. Izlazi konobar iz kafića i stavlja one Hrv. zastavice za automobile po ogradi. Stavlja i šal "Karlovačko" na ogradu....plavuša pita; "Jel to za onaj praznik 22. ?" :hail:
Dean

PostPostao/la s@ki » 10 lip 2012, 15:53

a kako si bio pun razumjevanja za vrijeme njenog izlaganja životne priče......eh da te bilo snimat :P
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » 10 lip 2012, 16:55

Ja bi bio isti kao i plavušica, imam pametnijeg posla od gledanja 22 munjenih koji jure nogometnu loptu...
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » 10 lip 2012, 19:01

Khadgar2007 je napisao/la:Ja bi bio isti kao i plavušica, imam pametnijeg posla od gledanja 22 munjenih koji jure nogometnu loptu...

:lol: i ja isto... :lol:

uvijek se sjetim nekog takvog prvenstva 2004. ili mozda godinu prije... ljeto, popodne, zvizdan pici, nigdje nikog jerbo je neka fookin utaknica, igraju nasi protiv vec nekoga... ja na balkonu, zapadna strana, i udri busilicom po bakrenom bloku :lol: ... cudesno, ko da je netko iskljucio prekidac za sav ostali svijet, nigdje doslovno nikoga izmedju zgrada, povremeno cujes urlike iz stanova i to je to... od sportova mogu gledat 10ak minuta zenske odbojke na pijesku, i prve dvije minute utrke F1... ako se nitko ne slupa, pisi propalo.... :lol:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la alfa » 10 lip 2012, 20:45

jedan od sportova koji ne propuštam kad je na tv-u. :D
http://www.lflus.com/

slika
alfa

PostPostao/la LesFaul » 10 lip 2012, 22:07

pamook je napisao/la:
Khadgar2007 je napisao/la:Ja bi bio isti kao i plavušica, imam pametnijeg posla od gledanja 22 munjenih koji jure nogometnu loptu...

:lol: i ja isto... :lol:

uvijek se sjetim nekog takvog prvenstva 2004. ili mozda godinu prije... ljeto, popodne, zvizdan pici, nigdje nikog jerbo je neka fookin utaknica, igraju nasi protiv vec nekoga... ja na balkonu, zapadna strana, i udri busilicom po bakrenom bloku :lol: ... cudesno, ko da je netko iskljucio prekidac za sav ostali svijet, nigdje doslovno nikoga izmedju zgrada, povremeno cujes urlike iz stanova i to je to... od sportova mogu gledat 10ak minuta zenske odbojke na pijesku, i prve dvije minute utrke F1... ako se nitko ne slupa, pisi propalo.... :lol:

Zaci ima nas! A ja mislio da sam k'o Pale, sam na svijetu.... Nego nema Khadgara, prodao je ideale za pivce u dobrom drustvu.... :mrgreen:
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la Khadgar2007 » 10 lip 2012, 22:13

a di me nema,igram WoW trenutačno :)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » 15 lip 2012, 12:39

Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kući u NEW YORK-u i posle prvog radnogdana poslovođa ga upita koliko je prodao.
1.557.752,20 $ odgovori Mujo, a poslovođa samo što se nije onesvestio. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu uspeli
prodati robe za više od 50.000$, a Mujo prvi dan trideset puta više .

Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom?
"Pa lijepo", odgovori Mujo. "Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda
ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i
nekoliko komada olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne
bilo kakav već kvalitetan najlon koji može izdržat' veliku ribu.
E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moći loviti iz ruke i neka si uzme štap s rolom.
Kad je uzeo štap, predložio sam mu da razmisli o kupnji glisera... Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom,
objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vući taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee.
Eto kako sam zaradio 1.557.752,20 $".

"Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspelo", reče poslovođa, "a čovek je
došao samo kupiti udicu ?"
"Ma jok' ", reče Mujo, "došao je kupit' tampone za ženu, pa sam ga pit'o
zašto ne ide na pecanje, kad ionako neće jebavat' ovaj vikend !?
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.