s@ki je napisao/la:sad cu ja ispast glup, al bolje ispast glup nego iz aviona
definitivno
bolje biti glup i pitati nego..... zar ne?
s@ki je napisao/la:veliš da hoćeš preamp, al sa univerzalnim napajanjem koje ćeš rabit negdje drugdje.. a što će onda taj preamp gonit ?
recimo još jedan preamp sa 2 cijevi koji mi je zapeo za oko...
s@ki je napisao/la:mislim, nije da zajebavam, ali već si izkombinirao 100 kombinacija i s nijednom nisi krenuo u izradu.
nisam, imam samo 2, 3 kombinacije....kada napokon "u glavi" odlučim kako ću i što, onda ću to i napraviti... htio sam vidjeti i all-in-one rješenje od sonny-a ali mi ne odgovara, izbacio bih skoro pola pločice kod njega... odlučio sam uzeti vašu pločicu za preamp, to je sigurno
i ne zaboravi... NEMAM NOVACA jer ne radim i teško odvajam novce jer je meni puno dati odjednom 1000-2000 kn za takav projekt, u medjuvremenu si to kombiniram i pomalo kupujem... a uskoro moja kći ide u 1 osnovne pa.... kužiš me? ne zamjeri mi išta.... da radim bila bi drugačija priča ali bih svejedno davio pitanjima...
tko pita ne skita!
s@ki je napisao/la:topla preporuka je da napraviš jedan projekt, obzirom da (kao i dosta nas ostalih) imaš problema sa "vremenom", izaberi neku relativno jednostavnu (čitaj "jeftinu") varijantu i završi.
Riješenja sa varijabilnim izvorima , univerzalnim ovim onim su za česta testiranja, servise itd a ne za finalni uređaj.
za mene je ovo jednostavno jer imam relativno jednostavno HV napajanje (jako malo djelova) i direkt AC grijanje... moraš priznati da je jednostavnije nego sa ponudjenim rješenjem na forumu...
s@ki je napisao/la:nhf, ali po broju skupljenih i objašnjenih shema pomalo naginješ na onog sonda lika...
svaka sličnost sa dotičnim likom je slučajna!
on je bio bahat i napadan u svojim nastojanjima....
ja volim postaviti dosta pitanja jer me zanima a i volim vidjeti druge alternative..
jel moj način razmišljanja pogrešan? da me ne zanima i da ne razmišljam o tome, ne bih ni pitao, zar ne? ili sam u krivu?
s@ki je napisao/la:a sad kaj se slike tiće, taman i da napraviš nekakav univerzalni izvor kojeg možeš podešavati na neku vrijednost, čemu onda djelilo napona nakon njega?
pa to je da imam onaj "viši" napon koji dovedem na točku A kod grijanja!