Znate, moram se složiti sa Predcednikom. Još od prvog TF-a gdje je kakofonija bila u sjeni
radosti okupljanja i što smo konačno i uživo spoznali da nas poprilično ima...brojem i kilažom.
U Umagu je već pomalo smetalo kad bi neko demonstrirao mimo reda tih 15-min glazbe bez objašnjenja,
ali i to se istrpilo zahvaljujuć' Lestovom sektoru nabave domaćih vina.
Stoga sam na silu (plus vrijeme i dodatni trošak) ipak dodao u Bjelovaru dvije posebne slušaonice, a da nije bilo
HDZ-ovog skupa u subotu u maloj dvorani, bilo bi ih i konstantno tri plus glavna hala. E, to bi već bilo taman.
S obzirom na našu brojnost, mislim da će biti najpoželjnije u budućnosti imati isto tako nekoliko (bar tri) odvojenih
soba - slušaonica u kojima se mogu konstantno mijenjati setupovi, te glavnu salu (ne preveliku) gdje bi oprema stajala
kad se ne sluša u slušaonici, odnosno tu bi se odvijale popratne djelatnosti poput štandova, mjerene opreme i
kutka za slušalice kao što smo odradili u Bjelovaru.
Ali tu ima i još jedna vrlo bitna stvar - dolasci na jedan dan, praktično na nekoliko sati umanjuju trud pripreme i
smisao TF-a. Što možete učiniti za par sati - niti pošteno popričati, niti pošteno namjestiti setup, niti stići na red,
na kraju krajeva. Znam, znam, posao i recesija. Ali, svima nam je tako, zato i znademo okvir i plan za slijedeći TF
bar pola godine unaprijed, pa se možemo i pripremiti po tom pitanju..
Ima jedan poseban trenutak na TF-ovima, nedjelja rano ujutro, kad su svi još u krevetima, nigdje nikog, a vi se išuljate
u salu i pustite nešto da odjekuje praznom dvoranom. Criss i Edison će se sjetiti Krasnog, 807-ca i Tango Nuevo, sunce nad Velebitom.... To je užitak glazbe.

p.s. Khadgar, sorry zaboravio sam da si i ti bio u tom trenu tamo:

- krasno-nedjelja.JPG (57.96 KiB) Pogledano 7915 put/a.
To su isti ovi ali odozada:

- krasno-nedjelja-zguza.JPG (66.27 KiB) Pogledano 7914 put/a.
U Umagu zbog određenih "poteškoća" nisam bio prisutan u nedjelju ujutro,
a sve je počelo rušenjem svjetskog rekorda u veličini gemišta. Naš je imao 5L.
Tko će to svako malo nadolijevati.....

- umag-predzaborav.JPG (21.12 KiB) Pogledano 7914 put/a.
I'm too old for this s...