Novi članovi

Hrvatski DIY Audio forum

Re: Novi članovi

PostPostao/la harkonen » 07 tra 2012, 12:50

Da, a i možda smo u logiku foruma postavili - nagradni uvjet. Prvo malo zujanja po forumu i koja riječ,
slika i graf frekventnog odziva u sekciji zvučnika, pa onda tek - prijave na TF. 8-)
No da, Khadgar vas je dobro uputio.... Očigledno meni nije za vjerovat'! :lol: :lol:
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la audio kutak » 23 tra 2012, 22:38

Bok svima

Zovem se Nenad , iz Vel.Gorice sam...

što da kažem osim da sam kao dijete ugradjivao elektromotoriče u lego kocke :mrgreen:

kasnije sam počeo sklapati led trepčuće svijetlo (moj prvi projekt) pa me to odvelo na radioamatere, sekciju elektronika...
uh... 6 ili 7 osnovne...kad se samo sjetim.. tamo sam složio prvo hifi pojačalo sa 2N3055, nekih 20W :roll:

prvi ozbiljni projekt je bio Crescendo iz Elektora, onaj od 130W...usta su mi se objesila kada sam slušao svoj uradak koji je proradio od prve!
kasnije sam počeo skupljati djelova za ClasA pojačalo, Elektorovo ali sam odustao, počeo sam ulaziti u računalne vode u kojima sam i dan danas

trenutno nabavljam djelove za Borino Studio pojačalo, takodjer i za njegov cijevni preamp Adagio a kada se skupi love napraviti ću i Pass 5-icu tak da me grije zimi ;)

eto, toliko od mene...

ps.eh da, imam običnu lemilicu 40W tipa (kao hako i slične) 220v model i još radi ko zmaj a prošla je bitaka i bitaka....
tek sada sam svjestan da je imam 21 godinu! :hail:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » 23 tra 2012, 22:46

Pozdrav novom članu i DIYeru. Saaka čast na lemilici, znači u ameriki se ona može propiti budući da je navršila 21 godinu. :lol:

Inače evo pridružio si se forumu u pravi čast pogledaj dio Triode festival, o događaju koji će biti sljedeći mjesec 11-13tog u Bjelovaru. Jest da su lampe u pitanju ali cijela bitna stavka je druženje DIYera pa ako ti paše navrati da upoznaš ekipu lično. :D
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Kaligulin Sin » 13 svi 2012, 19:27

Pozdrav,

Mislim da nema previše potrebe da objašnjavam tko sam jer se po nicku odmah može zaključiti :)
Možda malo neobičan nick ali mislim da će oni koji su bili u Bjelovaru shvatit zašto.

Jako fino druženje u Bjelovaru i radujem se budućem sudjelovanju na forumu!

Puno Pozdrava iz Šibenika!
Kaligulin Sin

PostPostao/la tom_hifi » 13 svi 2012, 19:30

Pozdrav, drago mi je da si se sigurno vratio doma, nadam se kao i svi ostali. A ništa, sad dok je otac na terenu, ima ga paziš i svakodnevno čistiš, poliraš GK71 :)
tom_hifi

PostPostao/la grunf » 13 svi 2012, 21:41

Kaligulin Sin je napisao/la:Pozdrav,

Mislim da nema previše potrebe da objašnjavam tko sam jer se po nicku odmah može zaključiti :)
Možda malo neobičan nick ali mislim da će oni koji su bili u Bjelovaru shvatit zašto.

Jako fino druženje u Bjelovaru i radujem se budućem sudjelovanju na forumu!

Puno Pozdrava iz Šibenika!

napri naši :D :D :D

"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la Kick » 16 svi 2012, 23:02

Pozdrav svima!
Moje ime je Timotej!
Imam 18 godina i u pojačala sam se zainteresirao ajmo reći preko gitare.
Sviram već 6 godina i naravno zna se da mi glazbenici najviše poštujemo onaj zvuk koji dolazi iz lampi stoga sam se i sam odlučio ući u taj svijet lampaških pojačala i napraviti jedno.
Trenutno radim AX84 P1. 12AX7/El84, <5W.

To bi bilo to od mene.
Nadam se da ću tu naučit sve što mi treba.
Laku noć! ;)
Kick

PostPostao/la Klokan » 16 svi 2012, 23:05

Dobro dosao...Kruno je :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la Dean » 17 svi 2012, 07:11

Pozdrav mladim snagama. AX je zgodan početak. Imam ga još u radioni...
Dean

PostPostao/la s@ki » 17 svi 2012, 12:10

Dean je napisao/la:Pozdrav mladim snagama. AX je zgodan početak. Imam ga još u radioni...

čekaš da ti ga dovrši netko tko zna ? :P

Pozdrav novom članu, dobrodošao :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PrethodnaSljedeća

Natrag na Hrvatski DIY Audio

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.