Fakat žderačica. Pa dobro Đurđa, mogla si prije upozorit nas "tankoćutne" da postupno i oprezno otvaramo taj video... ...a ne tak naglo...ti bokca, cicobran nulerica, guzic ni za moderne mudantine aali zato ustašca škafetin (zafrkla je i Micka Jaggera i Stevena Tylera zajedno ), jeo ga patak zaglavil mi se jutube filmić u trenutku kad joj se mikrofon našao između šestice i sedmice gore lijevo...uh...nasty experience...joj joj Đurđa Đurđa...
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Hvala svima na čestitkama. A evo ovdje i hrpice dijelova od gospona od kojih će se neki nadam se i čuti na Triode festivalu.
IMG_0121a.jpg (42.52 KiB) Pogledano 4903 put/a.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Blago tebi..... ja sam očekivao par 807-mica, nekoliko 6n23, pregršt EL34-torki, poneku D3a, 6c33 i još koji elektrolit čisto da se ne miču lampe u kutiji.....
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."