Klokan je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:Pozdrav Klokane, dobro nam došao i ovdje ćeš sigurno dobiti savjete oko cijevi a i o mnogočemu drugome ako zapneš. Pogledaj si kit komplet DAH-1 ovdje na forumu on ti ima EL34 u izlazu. Pojačalo je provjereno,jednostavno i lako se da složiti a i ako naiđeš na neku boljku to se da lako sanirati jer nas je dosta složilo to pojačalo(neki i dok se nije zvalo DAH-1).
Kao sto sam napisao imam 17 godina i 1500 kuna je za mene hrpa love koju nemam. Ovo pojacalo radim prakticki paralelno sa profesorom iz radionickih vjezbi koji je slozio vec par lampasa. Kako bi ustedio sam cu si motat transformatore i induktor (to ce me takodjer on naucit), sam cu obradjivati metale za kuciste necu ih kupovati gotove. Na kraju krajeva ne znam ni kada cu cijevi kupiti jer je financijsko stanje u K****** i vjerovatno cu koristiti njegove dok ne smognem snage kupiti cijevi.
Pa imaš šemu po kojoj možeš raditi, za dijelove će se već naći nešto ne trebaš kupovati kit ako ne možeš a ako ti trebaju neki dijelovi za dah-1 sigurno će Harkonen napraviti neki mali paketić sa onim ča ti treba. Jedino ako hoćeš napraviti neku svoju šemu zajedno sa profesorom onda je to druga stvar. Ali i onda će se naći dijelova za nju.