Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Edison » 20 vel 2012, 09:47

Ishmael je napisao/la:Ne znam gdje bih ovo stavio, ali možda nekom bude zanimljivo:

http://www.ebay.de/itm/Lowther-Voigtpipe-Uberlange-Greencone-/140707265909?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20c2ce7d75

Transport dodje 10x vise nego sto kostaju...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Roko » 20 vel 2012, 12:21

Ishmael je napisao/la:Ne znam gdje bih ovo stavio, ali možda nekom bude zanimljivo:

http://www.ebay.de/itm/Lowther-Voigtpipe-Uberlange-Greencone-/140707265909?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20c2ce7d75

Nur Selbstabholung!!! :D

...Jurek, kad budeš išel po to, zovi i mene... ;) :D

edit: ...btw, ako se tko sjeća, u Mednom pred nekih 7 godina na audio-showu, bila je slična konstrukcija DIY mladih Slovenaca (oni su već i tad imali samograditeljski kutak na showu) i šljakalo je izvrsno obzirom na uvjete. ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Khadgar2007 » 28 vel 2012, 13:34

Evo da pokažem da se i kod mene nešto lemi. Napokon sam se uhvatio jedan trafo na koji mi je prijatelj u firmi namotao "malo previše" žice tako da su ju limovi dodirivali, odmotao jedno dva sloja i iznenadio se kada sam dobio ukupno 300V?!! ja mislio da će maksimalno biti možda 200V, uglavnom. Budući da sam napravio više izvoda uzeo jedno 80V i napravio jedan ispravljač sa TL783. To je klasičan stabilizator ali ide do 125V, manje više napravljeno sve prema datasheetu i nije se ništa zdimilo. :mrgreen:

Sada mogu da napravim koji burn in test onih par NOS cijevčica koje imam a i one koje mi je :ugeek: davno poslao za phono, pa da vidim da nije uvalio mačka u vreći. :lol: Ako je onda hmm... pravac teretana da ga mogu :club: na dolazećem Triode festivalu. :lol:

slika
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » 28 vel 2012, 13:45

A koje sam ti ja to, molit' ću lijepo, lampe "poklonio" za phono? Ha?
A i bojim se da ti je sad kasno za teretanu, čak i uz tom_hifijeve dodatke prehrani, da do svibnja ojačaš, znaš?
Ipak sam par godina u prednosti. Od ajvara, patlidžana i paprike to ne ide....
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la tom_hifi » 28 vel 2012, 13:48

Tom se malo zapustio što se teretane tiče, al zato kilaža nije ošla ni gore ni dolje. Uskoro krećem opet. Bio sam u odličnoj formi.

Dražen kad poklanja lampe, u većini slučajeva mu 'slučajno' padnu i polome se. Sve osim jedne 6n1p :ugeek: To je dokaz koliko je to izdržljiva ruskinja. :)
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » 28 vel 2012, 14:56

harkonen je napisao/la:A koje sam ti ja to, molit' ću lijepo, lampe "poklonio" za phono? Ha?

Pa dobro, recimo "poklonio" nećemo sada po forumu pisati o internim poslovima. :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sstrsat » 28 vel 2012, 15:39

Khadgar2007 je napisao/la:Sada mogu da napravim koji burn in test onih par NOS cijevčica koje imam a i one koje mi je :ugeek: davno poslao za phono, pa da vidim da nije uvalio mačka u vreći. :lol: Ako je onda hmm... pravac teretana da ga mogu :club: na dolazećem Triode festivalu. :lol:

Paaa sad, ako mislis stic harkonena po ton... pardon, kilazi, :lol: onda ces veci efekt postic sa tamanjenjem pecenih prasaca nego sa teretanom :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Schultz » 28 vel 2012, 15:41

Evo, ovih dana se leži u krevetu u gripozno-komatoznom stanju....

Užas... :(
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Khadgar2007 » 28 vel 2012, 15:54

Znači po svemu sudeći današnji ručak od srdela i crnog vina nije taj put da stignem Harkonena... ali dobro biti će sarme ovih dana da ispravi taj problem. ;)
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » 28 vel 2012, 17:30

Čuj, poznajući tvoju genetiku iz dosadašnjih ukazanja, mislim da je tvoj metabolizam prebrz i da
si jedan od rijetkih koji jede i jede i jede, a ništa se ne nahvata.........to, ili imaš trakavicu.
A trakavicu ima i ona....
I'm too old for this s...
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.