the_bebe je napisao/la:Pozdrav
Zovem se Zoran i živim i radim u Rijeci i od kad znam za sebe posjedujem lemilicu i stalno nešto čeprkam i slažem,istina nekad sam imao puno više vremena i bilo je i više projekata(od fm predajnika,pojačala i razno raznih gluposti)a sad s obzirom na situaciju,em nestignem em nemam financija za bilo šta ozbiljno pa se ni ne lovim ničeg...jedno vrijeme sam radio auto muziku ali sam se maknuo i od toga jer nevolim ogovaranja i razno razne komentare nekakvih pilića koji su se tek opilili a popili su pamet cijelog svijeta...preko 17 godina radim na ozvučenjima i radio sam u nekoliko firmi koje se bave najmom prodajom i proizvodnjom vlastitih pojačala,zvučnika,skretnica dimera i tako to...imao sam nekoliko svojih projekata zvučnika šta za profi upotrebu na gažama a nešto je bilo i kućnog hi-fi-ja...eto toliko za sad od mene...
samo da vam kažem(svim prisutnima na forumu) da sam uz vas ponovo dobio crva u g... koji me tjera da se ulovim lemilice ili ubodne pa da nešto sklepam...puno pozdrava iz Rijeke...
Tazz je napisao/la:Pozdrav svima,
Zovem se Dario i zivim u Vrbovcu
Obozavam muziku te sam jako zainteresiran za audio pojacala posebno cijevna
Dosao sam na forum nauciti nove korisne stvari
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.