Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la tom_hifi » 14 sij 2012, 12:54

sonny je napisao/la:Pa nisam ni ja čuo Audiolab, ali ne mogu propustiti priliku da te još malo naložim na DAH :)
Ne skupljaj i ne troši novce za ultraskupe vezne kondenzatore i tweakove Sonija, nego kupi jedan DAH :)
IMHO

Dovoljno sam naložen :) Šteta što niste bliže da mogu DAHa čuti kod sebe i direktno ga usporediti s Audiolabom.

6c33 ću ja raditi sigurno.
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 sij 2012, 12:57

Imaš jedan DAH i u Sisku, i to još prototip. ;)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la tom_hifi » 14 sij 2012, 13:07

Nije ni Sisak tako blizu :)

A ne sjećam se da si postao neke slike dosad :D Idemo, slike na sunce :ugeek:
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 sij 2012, 13:24

"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la tom_hifi » 14 sij 2012, 14:17

Super super. I, zadovoljan zvukom? :)
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 sij 2012, 14:32

Paaaa, jesam. iako to slušam u niti lo-fi uvijetima pa tako i neki možda amp sa PCLkom bi bio zadovoljavajući. hehe

edit: E sada kada razmislim ovo je jedan od prvih DAHova(još dok se nije tako zvao),ako ne i prvi pa da ga dam na aukciju? :lol:
Khadgar2007

PostPostao/la tom_hifi » 14 sij 2012, 14:34

Nemam ni ja neke uvjete za slušanje (manjak kvadrata), al zbavi se to sve. Bitno da svira. ;)
tom_hifi

PostPostao/la harkonen » 14 sij 2012, 14:40

Schultz je napisao/la:DAH svira odlično.

Svakim danom sve bolje i bolje. Strah me je pomisliti kako svira onda jedna malo ozbiljnija konstrukcija sa babuškama ili nečim sličnim....

Ne treba te biti strah, osnovne odlike triodnog zvuka slušaš i sada i "usviravaš" i njega i vlastite uši na njega svaki dan... :D
6C33 ima tu dodatnu notu snage, pogotovo niži registri, (ipak je to strujašica i ipak je to smijurija od unutrašnjeg
otpora), ali i dobro si primjetio - malo ozbiljnija konstrukcija sa babuškama jer ima razvikanih ampova sa
njima koji ne zvuče nikako, ali ima i poštenskih. A fala bogu, znamo kako se "poštensko" i postiže i što sve treba biti i
kako treba biti. Baš poput postojanja i konstrukcija sa EL34 koje zvuče nikako... i ovih drugih.
Htjedoh reći, ne treba očekivati toliku emocionalnu, a doživljaj glazbe to jest, promjenu pri prelasku sa prve na neku
drugu cijev, poput ove prve sada.... Ovo je ustvari još jedan primjer koliko je malo potrebno za zadovoljstvo u
audiofiliji i kuda odu silne pare kojima se ljudi razbacuju.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la tom_hifi » 14 sij 2012, 14:47

harkonen je napisao/la:koliko je malo potrebno za zadovoljstvo u
audiofiliji i kuda odu silne pare kojima se ljudi razbacuju.
:ugeek:

:hail: :ugeek: To je točno pogodak u sridu ;)
tom_hifi

PostPostao/la Dean » 14 sij 2012, 17:13

Schultz je napisao/la:DAH svira odlično.
Svakim danom sve bolje i bolje. Strah me je pomisliti kako svira onda jedna malo ozbiljnija konstrukcija sa babuškama ili nečim sličnim....
Znači slijedeći poduhvat je 6c33...

Daj ne pretjeruj. Jel ti vidiš 6n6 bez naočala ?
E, pa oni koji to ne vide nose naočale. A oni kojima i to ne pomaže, moraju radit sa 6c33? Feršten?
:geek:
Dean

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.