Novi članovi

Hrvatski DIY Audio forum

Re: Novi članovi

PostPostao/la harkonen » 31 pro 2011, 09:19

Da, Chuby, dobrodošao.
Odakle si , što slušaš, što preferiraš od izvora, od zvučnika?
Mi ovdje inače ništa ne očekujemo, stoga se i veselimo kad neko poput Kaligule otkrije "cijevni" svemir.
Nadamo se i tvom skorom "otkrivenju" :-)
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Master of Disaster » 31 pro 2011, 14:13

Chuby je napisao/la:Pozdrav svima ;)
Nemam nis pametno za rec osim da sad imate novog clana i potencijalnog dosadnjakovica na cijevnoj tehnici
Sto se tice diy-a tu sam pocetnik i glavna preokupacija mi je ne spalit prste lemilicom ili viskoim naponom tak da ne ocekujete previse :D

Ima nas! ima nas! :lol:
Gdje ima dima, nema zvuka.
Master of Disaster

PostPostao/la Chuby » 31 pro 2011, 14:56

Hvala na dobrodoslici
Iz Zagreba sam, uredit cu profil prvom prilikom pa ce se vidjet.
Sto se glazbe tice ima tu svega, od Beatelsa, Zeppelina, Aerosmitha i kompanije do npr Nightwisha i Prodigya. Ima tu i Metallice i Nirvane ali zaluta i nesto sasvim drugacije kao Ink Spots ili Adele.
Od izvora trenutno moram bit praktican tako da mi je CD maksimalni domet dok se napokon ne prestanem selit :D vecina tog je na kompu nazalost :(
Sto se tice zvucnika tu sam u nedoumici jer sam se napalio na SE u triodnom spoju a svida mi se jedan setup zvucnika koji zahtjeva relativno veliku snagu tako da tu trazim kompromis
Pozitivno je to sto se tek borim s planiranjem i financijama za preamp tako da mi je ovo gore jos daleko.
Chuby

PostPostao/la Khadgar2007 » 31 pro 2011, 15:01

Velika snaga kažeš. Onda će te tu naš :ugeek: (Harkonen) brzo nagovoriti na jednu GM100. :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Master of Disaster » 31 pro 2011, 15:10

Ma jedna ko nijedna :lol: odmah dvije :zuzi: :zuzi: i let the force........
Master of Disaster

PostPostao/la sstrsat » 31 pro 2011, 15:22

Khadgar2007 je napisao/la:Velika snaga kažeš. Onda će te tu naš :ugeek: (Harkonen) brzo nagovoriti na jednu GM100. :lol:

Master of Disaster je napisao/la:Ma jedna ko nijedna :lol: odmah dvije :zuzi: :zuzi: i let the force........

Jos bolje bi ti bilo 4, 5 ili 6 (po kanalu) i sve ih zatvorit u bacvu pa dobit odma dvi stvari, najjaci SE amp na svitu i kaldaju za centralno grijanje. Idealno za onoga ki planira novu kucu sa instalacijom centralnog grijanja :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Chuby » 31 pro 2011, 15:30

zgodno :D
Nije mene tesko nagovorit ni na vodom hladene cijevi, ujedno bi i centralno sredio hehe.
Ukoliko ne dobijem na lotu ogranicavam se na gu-50 ili kt120 u izlazu ili ce me moja bolja polovica :ninja:
Chuby

PostPostao/la Master of Disaster » 31 pro 2011, 16:09

Pravi diyeri znaju :D prije početka planiranja samogradnje; prvo se radi na WAF faktoru. Tu se na djelu vide maštovitost, snalažljivost kao i plemenita vještina naglašavanja pojedinih djelova istine. :mrgreen:
Master of Disaster

PostPostao/la Chuby » 31 pro 2011, 17:32

U tom slucaju naglasujem da radim ovohttp://www.shine7.com/audio/6922_pre.htm naravno sa svojim modifikacijama :D
mastovito i snalazljivo zamjenjujem ecc88 s 6n1p i izbacujem nepotrebne lopate pijeska iz napajanja
A sad bezim dolazi mi drustvo na tulum :D ipak je silvestrovo
Chuby

PostPostao/la harkonen » 31 pro 2011, 17:36

Chuby je napisao/la:zgodno :D
Nije mene tesko nagovorit ni na vodom hladene cijevi, ujedno bi i centralno sredio hehe.
Ukoliko ne dobijem na lotu ogranicavam se na gu-50 ili kt120 u izlazu ili ce me moja bolja polovica :ninja:

Ništa ne gubiš, pa tako nećeš se previše ni ograničiti sa jednim lijepim GU50 PP-om od kojih 60-tak W po kanalu
sa minimum NFB, a gradnjom ćeš proći jeftinije i od 300B.
Samo ti upadaj u teme i interesiraj se za sve, a za početak, ok, od preampa se počinje.
I to se može fino napraviti, dapače. A i lampu si za početak dobro odabrao, dakle, rusofil. Moj čoek!
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Hrvatski DIY Audio

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.