P.S.
idemo mi u oftopičarenje.

Khadgar2007 je napisao/la:P.S.
idemo mi u oftopičarenje.
harkonen je napisao/la:Dobra je GU50, da šta dobra, odlična. Oklopi ti i ne trebajuo sim ako se ne bojiš da neko neće krivo okrenuti u podnožju,
što je nažalost moguće. Kod Nik-a imaš podnožja za njih koja imaju bolju oznaku. Pretpostavka je da ideš na pentoda - trioda prekidač i SE - SIPP mod? OK, napravit' ćemo tako preko vikenda pa ćemo razglabati....
A to sa tamićem, pa nije to ništa čudno, sam Sstrsat (doduše i juniorov setup) je sa u Umagu bio sa kombijem,
a nekako si mislim da će u Bj ovaj put ići ili furgon ili tamić....
grunf je napisao/la:počinje akcija![]()
znači GU50 je odličan kandidat,tako sam i mislio i idemo onda dalje s njom i što je najbitnije da se jeftino nabaviti ,samo šta bi joj posli ovog mogla skočiti cijena
harkonen je napisao/la:Tips : Kaligula ima višak 6p3s po povoljnoj cijeni...
grunf je napisao/la:kako li bi izgledali kad bi se isprid otela pojavili s tamićen punim žarulja![]()
sstrsat je napisao/la:grunf je napisao/la:kako li bi izgledali kad bi se isprid otela pojavili s tamićen punim žarulja![]()
Pa di ces bolje od toga. I tamic i trioda su ista stvar, vidis da obadva pocimaju sa T![]()
ilimzn je napisao/la:Hehe jednom davno smo se sstrsat i ja na onom drugom forumu poklali oko jednog slicnog SE-IPP
ilimzn je napisao/la: izvedba nije nuzno bas jednostavna, i zahtijeva DC servo radi postizanja DC balansa (*)
*=trafo ne radi za DC pa je moguc DC offset u strujama grana, zato moraju biti ili dva ista strujna izvora u svakoj grani koji su vezani samo za AC, ili nekakav DC servo ako je jedan izvor.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.