http://www.audiofil.net/forum/forum_pos ... =1397&PN=1
harkonen je napisao/la:
ni tebi se nema što slučajno zapaliti, kao i većini ovdje
sstrsat je napisao/la:Backo je napisao/la:Najlakše se svemu i svakom smijati,ko stripi iz crtića ali čovika ispraviti ljudski i objasniti mu pogrešku ako je uopče do nje i došlo,to nikako!E moj SS ne ide to tako,toliko se hvališ(ponosiš) svojim(opčenito) Diy uracima da niš drugo ne vidiš isprid,sastrana i iza sebe(zatrti cjevaš).Zapamti,ja sam tvoj sustav čuo ali ti nisi kako moj tako ni od ljudi kojima se tako slatko izrugivaš,tako da su ti argumenti premršavi.Brate mili gori si od Apparatusa,živi podrugljivac a to je tako odbojna mana.
Podrugljivac, kazes? Bice da bi tribalo stajat u stavu mirno i hvalit takve tweakove. A realna ocjena takvih tweakova je bice izrugivanje? To ca ti ne znas da je uredjaj kod koga neki takav tweak predstavlja poboljsanje (ako uopce predstavlja) ustvari zadnje smece od uredjaja, od projekta do izvedbe nije moj nego tvoj problem.
Ti bice znas ca ja vidin isprid i iza? Ili znas da su mi argumenti premrsavi? E pa kad je tako, onda ce ti bit lako da pobijes te mrsave argumente.
Ca se tice toga da nekoga triba ljudski ispravit i objasnit mu neke stvari, to je sasvim u redu. Ali ja san i previse vrimena stracija na jednom mistu da nekima objasnin neke stvari i viruj mi da niman ni najmanje namjerevise gubit vrime u takvim pokusajima. Nekima se jednostavno nikakav argument ne prima jer oni ka "cuju". Imaju oni misto di raspravljaju o takvim tweakovima i budi siguran da ih tamo necu ometat.
Roko je napisao/la:Evo jedan izvrstan tweak koji odlično radi posao, vjerovali ili ne:
http://www.audiofil.net/forum/forum_pos ... =1397&PN=1
Roko je napisao/la:harkonen je napisao/la:
ni tebi se nema što slučajno zapaliti, kao i većini ovdje
![]()
...nema...bježi pametna kosa sa lude glave...
harkonen je napisao/la:Tweak 1:
A ja sam danas tweaknuo Kuzmu Stabi I, odnosno audiofilski sustav na način da sam okrenuo ploču.
I gle, ne samo da je sad manje pucketanja i šumova, nego mi se čini da ima i novih 6 pjesama!
Da, ima! Ima!
Tweak 2:
Ali i žena je okrenula ploču! Pozornica mi se odjednom puno smanjila, a visoki su preprodorni i kreštavi.
Sve je okvrgavilo i čini mi se da se potpuno izgubio fokus ......Ne, vratio se fokus, našao sam naočale.
Hmm,a što radi ova vilica u zvučniku? Pegla u pojačalu? Šaka u nosu?
.......
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.