Kako lagano proljeće diže životne sokove na sve strane, da ne budu iskorišteni samo u nadtestosteravanju,
ajmo ih malo konstruktivno uporabit' - moramo formirati i uz ovaj popis opreme, popis donosioca izvora i
zvučnika, njih trebamo minimalno 4 para, optimalno 8 parova, istovremeno svirajućih setupa, a ovisno o
konačnom broju izlagača, bude 4. Ideja je da izlagači i posjetioce cijelo vrijeme mogu slušati nešto drugo, dakle,
ako imamo 4 setupa koji su u odvojenim prostorijama (najbitnije), slušači kruže od jednog do drugog i kada
završe sa četvrtim (nakon recimo 45-60 minuta, ako se na svakom zadrže po 15-tak minuta) u prvoj je slušaoni
promjenjen setup i priča može ispočetka....
Plus, odlično je ispala u Umagu posebna headamp slušaonica, tj. stol sa nekoliko izvora i cijevnih ampova, gdje
ljudi mogu poslušati i vaše a i ponijeti svoje slušalice da se uvjere i sami. Tako da predlažem da isto napravimo
i na ovom festu.
Druga je stvar pokretanje izbora tema okruglih stolova, ja bi bolje rekao - tematskih kružoka. Kako se ne bi ponavljali,
a i kako bi teme bile zanimljive, eto prilike da forumaši sami odluče o čemu bismo pričali, ne moramo samo strogo
teorijski, možemo i malo i iskustveno, malo i kroz praktične savjete, malo i full praktično - tipa korištenje
osciloskopa, korištenje Arte (ili sličnog softwarea)....... dakle, krenite sa željama.
Obavezno bih volio da imamo u pogonu i nekoliko testera i/ili tracera te da ljudi besplatno mogu provjeriti svoje
lampe, upariti, dobiti pokoji savjet itd...
Treće je ideja da se i definira poseban prostor za mini- burzu, dakle, sve vezano uz lampe, tematsku literaturu,
audio, glazbene medije, a želimo to pokloniti, prodati, zamijeniti itd... Ništa veliko, tek toliko da bude
sekundarni sadržaj, a da opet ima korisni moment unutar cijelokupnog događaja.
Recimo -
mijenjam His Master's Voice bakelite za par 10Y, ili slično.

Kriza nosi svoje pa će i majice biti nešto povoljnije, nećemo komplicirati pa će sve biti crne. Ionako su do sada one nosile
80% boja. Možda ćemo u njih morati uglaviti i trošak aktuelnom ZAMP-u, par kuna , ali moramo biti sigurni, mislim da hoteli već plaćaju za sve događaje unutar njih, ali provjerit' ću.
Uglavnom, kako ide vrijeme i TF-ovi, sve više moramo misliti na više stvari, sve više je to zadatak za Udrugu građana
kako bi sve bilo transparentno te kako bi neke stavri riješavali preko nje....mada ima i ljudi koji misle da sam kupio Deanovog Golfa od prodaje majica do sad. E, zato bih se ja volio riješiti toga...
Tako, ja sam sad nabacio što mislim, molim da se na sve spomenuto osvrnete i da pomalo potegnemo da spomenemo
tu i tamo mogućim zainteresiranim posjetiocima (koji recimo ne prate forum). Imamo o čemu.
Dakle, hajlajtsi:
- popisi dodatne opreme, izvora i zvučnika
- definiran prostor - slušaona za cijevne headampove
- izbor tema za kružoke i mjesto za mjerenja, testeri itd.
- mini burza, diy dijelovi, literatura, glazbeni mediji
- snimanje video materijala - streaming
- pokazivanje nogu, prinašanje gemišta .....

I'm too old for this s...