Tweak iz drugih medija

Re: Tweak iz drugih medija

PostPostao/la Roko » 29 pro 2011, 22:14

Evo jedan izvrstan tweak koji odlično radi posao, vjerovali ili ne ;) :

http://www.audiofil.net/forum/forum_pos ... =1397&PN=1
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la harkonen » 29 pro 2011, 22:19

Da, i regularno se mogu kupiti ti tuljci kod nas. I odlično rade. Provjereno.
Samo Bepo mora paziti kad se zapale, mi ostali više i nemamo problema s tim.
Hmm i da, Predcedniče, mislim da i pasuju taman na onaj visokotonac u podrumu....

Što bi rekao neki "Helicon", moguće je da ti tuljci poprave i individualnu frekventnu krivulju,
posebno kad opadnu visoki i detalji se povuku, ne?
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Roko » 29 pro 2011, 22:26

Pardon, krivi link onaj sa tuljcima... :D ...mislio sam na medicinsko ispiranje ušiju u ambulanti (od stručnih osoba), tuljce nikako ne bih preporučio ;)
Roko

PostPostao/la harkonen » 29 pro 2011, 22:30

Naravno. Doktor ostaje doktor.
Alopatska medicina u krvi.......a tuljce slobodno probaj, ako se sjećam,
ni tebi se nema što slučajno zapaliti, kao i većini ovdje :-)
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Roko » 29 pro 2011, 22:33

harkonen je napisao/la:

:D
...nema...bježi pametna kosa sa lude glave... :lol:
Roko

PostPostao/la Backo » 29 pro 2011, 23:05

sstrsat je napisao/la:
Backo je napisao/la:Najlakše se svemu i svakom smijati,ko stripi iz crtića ali čovika ispraviti ljudski i objasniti mu pogrešku ako je uopče do nje i došlo,to nikako!E moj SS ne ide to tako,toliko se hvališ(ponosiš) svojim(opčenito) Diy uracima da niš drugo ne vidiš isprid,sastrana i iza sebe(zatrti cjevaš).Zapamti,ja sam tvoj sustav čuo ali ti nisi kako moj tako ni od ljudi kojima se tako slatko izrugivaš,tako da su ti argumenti premršavi.Brate mili gori si od Apparatusa,živi podrugljivac a to je tako odbojna mana.

Podrugljivac, kazes? Bice da bi tribalo stajat u stavu mirno i hvalit takve tweakove. A realna ocjena takvih tweakova je bice izrugivanje? To ca ti ne znas da je uredjaj kod koga neki takav tweak predstavlja poboljsanje (ako uopce predstavlja) ustvari zadnje smece od uredjaja, od projekta do izvedbe nije moj nego tvoj problem.

Ti bice znas ca ja vidin isprid i iza? Ili znas da su mi argumenti premrsavi? E pa kad je tako, onda ce ti bit lako da pobijes te mrsave argumente.

Ca se tice toga da nekoga triba ljudski ispravit i objasnit mu neke stvari, to je sasvim u redu. Ali ja san i previse vrimena stracija na jednom mistu da nekima objasnin neke stvari i viruj mi da niman ni najmanje namjerevise gubit vrime u takvim pokusajima. Nekima se jednostavno nikakav argument ne prima jer oni ka "cuju". Imaju oni misto di raspravljaju o takvim tweakovima i budi siguran da ih tamo necu ometat.

Naravno da ne triba ni stajati u stavu mirno(kako ti kažeš) ali se nije lipo ni izrugivati bez obzira jel to direktno(indirektno) upučeno "šibenčancu" ili on sad sve ovo čita te kakav bi sutra stav triba imati o tebi i sigurno če se tebi prvom obratiti za pomoć i ako se tu registrira(a čovik može prominiti stav i mišljenje,jer se ljudi mjenjaju) ili ne znam već s koje stranice.Jel kako vidin sve što ne puše po tvom ili onom čemu si naučen podložno je ruganju ali moraš znati da ni ti ka ni bilo tko drugi ne znate sve,pa se nekad može i od diteta naučit pokoja,kako bi moja stara znala reć.A ča se tiće argumenta ka što ti nemoš argumentirano potvrditi da če ti sustav "svirati" bolje od...tako ni ja sad nemogu(osim onog što sam ja čuo,al to je samo moj stav-gluho uho)tako dok iste ne čujemo na istom mistu,potvrđeni od većine nesvrstanih audiofila,niš od svega.(ne moraš se truditi sa objašnjenjima nekakvim,tipa friganim silicijima spika i falingama kod TP,jer to kod mene ne pali,,samo uho!)btw,kao što rekoh biće prilike pa čemo preslušati na nekom od TF,VF ili što već bude.Budem ja dofurao ovo svoje bjede,već jednom.Moj :hail: :admin:
Backo

PostPostao/la Backo » 29 pro 2011, 23:13

Roko je napisao/la:Evo jedan izvrstan tweak koji odlično radi posao, vjerovali ili ne ;) :

http://www.audiofil.net/forum/forum_pos ... =1397&PN=1

a i ti držiš one puste srebrne žičetine na zvučnicima i interkonektima,vraga če ti to.Sve počupaj i stavi običnu onu licnu bakrenu iz Elektromaterijala.Bitno da je bilo čim spojeno(i ta provodi signal,budi bez brige,netriba nam to sstrsat reći),može i čelična sajla :lol: ;)
Backo

PostPostao/la Backo » 29 pro 2011, 23:29

Roko je napisao/la:
harkonen je napisao/la:

:D
...nema...bježi pametna kosa sa lude glave... :lol:

muči, ima nas još prosvitljenih s malo ili niš kose :lol:,poput ovih smajlića ćelavih :lol:
Backo

PostPostao/la Roko » 29 pro 2011, 23:46

harkonen je napisao/la:Tweak 1:
A ja sam danas tweaknuo Kuzmu Stabi I, odnosno audiofilski sustav na način da sam okrenuo ploču.
I gle, ne samo da je sad manje pucketanja i šumova, nego mi se čini da ima i novih 6 pjesama!
Da, ima! Ima!
Tweak 2:
Ali i žena je okrenula ploču! Pozornica mi se odjednom puno smanjila, a visoki su preprodorni i kreštavi.
Sve je okvrgavilo i čini mi se da se potpuno izgubio fokus ......Ne, vratio se fokus, našao sam naočale.
Hmm,a što radi ova vilica u zvučniku? Pegla u pojačalu? Šaka u nosu?
.......
:ugeek:

:hail:

tweak ili twist? :lol: :lol:

Roko

PostPostao/la Backo » 30 pro 2011, 00:13

Dobra :lol: ,Let"s tweaks again. :lol: Btw,sad se sitija di je Lest,nema ga nigdi već neko vrime? :?
Backo

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.