koliko su te ukupno koštali kondovi sa poštarinom? carina? koliko dana od isporuke do tebe?
i moji CD 35.000uF su bili grdosije na steroidima

sstrsat je napisao/la:Stavi folije od 1uF paralelno sa svim elkima, ne zabravi na kojim frekvencijama ti delaju SMPS-i
tom_hifi je napisao/la:Ovako sam zamislio dodatnu filtraciju za SMPS-e koji budu, kako već svi znamo, grijanje za cijevi.
Ukoliko treba promijeniti vrijednost nekog elementa, vičite
tom_hifi je napisao/la:sstrsat je napisao/la:Stavi folije od 1uF paralelno sa svim elkima, ne zabravi na kojim frekvencijama ti delaju SMPS-i
Tu se indirektno dotičeš zavojnica, jelda? Nisam nigdje uspio pronaći na kojoj frekvenciji počinje zavojnica djelovati (osim naravno u skretnicama), a formulu za rezonantnu frekvenciju znam, no, to mi opet ne pomaže previše
Vrlo vjerojatno mi treba zavojnica koji počinje micati RF smetnje iznad 30,40kHz, jelda?
U tom slučaju, dal su moje 100uH zavojnica premale ili prevelike vrijednosti? Imam ih doma različitih, pa lako zamijenim.
Edit:
da malo jasnije napišem ovaj gore upit. Znači, s tim dodatnim filterima trebam ubiti svaku AC, RF ili još bilo koju drugu komponentu i mora ostati čisti DC napon. Ukoliko treba još nešto na taj filter dodati ili promijeniti vrijednost neke komponente, slobodno se netko nadoveže.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.