Ček, ček, ček....
Di su plave ledice....?
Bez plavih ledica nema smirivanja puzajućih struja koje se pojavljuju na HV izolatorima....
Edison je napisao/la:Sonda uzeo novi identitet, sad je Brunno iz El Salvadora, nick formula 22, i gnjavi sve redom po velikom diyaudio:
http://www.diyaudio.com/forums/tubes-valves/210326-re-tube-line-gain-stage-pcc88-ecc82.html
Nazalost, odgovaraju mu ozbiljni ljudi jer jos ne shvacaju o cemu se radi. Ocito se radi o nekom poremecaju kod njega.
Ako se ponovo pojavi ovdje, a ima sanse, lako ga je prepoznati pa nek administracija brzo odreagira.
Edit: sad ispadam kao neka tuzibaba, ali vjerujte grozno je 10 i vise puta citati iste gluposti...
Re: Novi članovi
PostPostao/la PL84 » 06 tra 2012, 12:57
Zdravo od Gevgelija!
Novi sam na ovum forumu i javljam se iz dolneg juga bivse YUge (Gevgelija R.Makedonija).
Vidim da imate interesne teme na ovom forumu koje vise volim da sledim nego da komentiram.
Inace u slobodno vreme hobi mi je elektronika poneki put ponesto izragujem. Inace radim u kazino kao batler dole u Gevgelijii i imam punih 31 godina.
pozdrav
the_bebe je napisao/la:Uuuuuu dobra shema...ovo mora da radi samo tako...
PL84 je napisao/la:the_bebe je napisao/la:Uuuuuu dobra shema...ovo mora da radi samo tako...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.