grunf je napisao/la:evo ja mogu dogurati aleph3 za test,lakše meni s pojačalom nizbrdo nego Kaligula uzbrdo s zvučnicima
snaga mog aleph 3 je oko 22W na 8ohma
A sutra mi opet nema žene!
grunf je napisao/la:evo ja mogu dogurati aleph3 za test,lakše meni s pojačalom nizbrdo nego Kaligula uzbrdo s zvučnicima
Kaligula je napisao/la:grunf je napisao/la:evo ja mogu dogurati aleph3 za test,lakše meni s pojačalom nizbrdo nego Kaligula uzbrdo s zvučnicima
A sutra mi opet nema žene!
Khadgar2007 je napisao/la:I to znači da je dan savršen za dopeljati tešku artiljeriju.
Khadgar2007 je napisao/la:Da sam bliže dopeljao bi ja magnetofon.Nije dobar ali izvor zvuka je i koliko toliko je refreshan.
Kaligula je napisao/la:A vidin ja da je najbolje da ja dovučen IKONE.
grunf je napisao/la:
ja sam nekad radio s robom kao što je gore spomenuti Pioneer VSX-1015, isto tako bi nešto završilo na stolu s pogledom na iznutrice nakon što bi njihovi vlasnici završili s tulumima
nekakva realna snaga je oko 40- 50W na 8ohma i 4ohma ,za 4ohma imaju obično preklopnik koji preko relleja baca sekundar trafa na niži napon jer obično hladnjak i tranzistori ne bi izdržali veću snagu zbog pregrijavanja
snaga s kojom Kaligula sad raspolaže je tu negdje
edit: kod nekih bi u stereo modu snaga bila i nešto viša,ali je i dalje ostajao problem samo jednog para nejakih tranzistora
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.