PSE+SE=BiAmp

Re: PP+SE=BiAmp

PostPostao/la Kaligula » 13 pro 2011, 23:48

grunf je napisao/la:evo ja mogu dogurati aleph3 za test,lakše meni s pojačalom nizbrdo nego Kaligula uzbrdo s zvučnicima

snaga mog aleph 3 je oko 22W na 8ohma

A sutra mi opet nema žene!
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la grunf » 13 pro 2011, 23:52

Kaligula je napisao/la:
grunf je napisao/la:evo ja mogu dogurati aleph3 za test,lakše meni s pojačalom nizbrdo nego Kaligula uzbrdo s zvučnicima

A sutra mi opet nema žene!

mislim da moja ide na jogu ;)
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la Khadgar2007 » 13 pro 2011, 23:55

I to znači da je dan savršen za dopeljati tešku artiljeriju. ;)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la grunf » 13 pro 2011, 23:59

Khadgar2007 je napisao/la:I to znači da je dan savršen za dopeljati tešku artiljeriju. ;)

trebamo još dobar izvor zvuka :chin:
grunf

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 pro 2011, 00:01

Da sam bliže dopeljao bi ja magnetofon. :lol: Nije dobar ali izvor zvuka je i koliko toliko je refreshan. ;)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la grunf » 14 pro 2011, 00:05

Khadgar2007 je napisao/la:Da sam bliže dopeljao bi ja magnetofon. :lol: Nije dobar ali izvor zvuka je i koliko toliko je refreshan. ;)

mogu ja dovući i dac ali je trenutno malo osjetljiv za transport
grunf

PostPostao/la Kaligula » 14 pro 2011, 00:09

A vidin ja da je najbolje da ja dovučen IKONE.
Kaligula

PostPostao/la grunf » 14 pro 2011, 00:12

Kaligula je napisao/la:A vidin ja da je najbolje da ja dovučen IKONE.

ma nema potribe,velika je razlika u težini,a i ja nemam lift u zgradi,spojimo alepha na Pioneera,valjda ima izlaz za drugo pojačalo snage
grunf

PostPostao/la sstrsat » 14 pro 2011, 07:54

grunf je napisao/la:
ja sam nekad radio s robom kao što je gore spomenuti Pioneer VSX-1015, isto tako bi nešto završilo na stolu s pogledom na iznutrice nakon što bi njihovi vlasnici završili s tulumima
nekakva realna snaga je oko 40- 50W na 8ohma i 4ohma ,za 4ohma imaju obično preklopnik koji preko relleja baca sekundar trafa na niži napon jer obično hladnjak i tranzistori ne bi izdržali veću snagu zbog pregrijavanja

snaga s kojom Kaligula sad raspolaže je tu negdje

edit: kod nekih bi u stereo modu snaga bila i nešto viša,ali je i dalje ostajao problem samo jednog para nejakih tranzistora

Vrlo korisna informacija Grunfe. A kako se inace kod tih modernih sprava (pre)cesto iznose vrlo impresivni podaci o snagi bez da se navodi kako je to mjereno (trajno, impulsno, svi kanali pobudjivani ili samo jedan....) onda je brojka koju si iznil sasvim realna. A mozda je zapravo i manja, ne bi me uopce zacudilo.
Pa ako je tako, to je jedva nesto preko 3dB vise od ovog PPa u klasi A.
Tako da sam zasad 99,5% siguran da ce tih 17W iz PPa bit dovoljno a onih 0,5% ce virujen test potrvdit pa ce to onda bit punih 100% sigurnosti. Rekli bi ovi moji Arapi ovdi, Insalah.

Svaka cast Grunfe, test sa tvojin Alephom 3 ce odlicno posluzit. To je odlicno pojacalo a snaga mu je taman tu negdi u okviru iznosa o kojima pricamo. A kako obojici danas nima boljih polovica onda virujen da cemo vec predvece imat izvjesce o tome. Ako se naravno test ne produzi ne testiranje Babica :lol: :lol:
Mogu se probat razne kombinacije, i da Aleph pogoni cilu kutiju i da pogoni samo woofer sekciju
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Kaligula » 14 pro 2011, 22:43

Grunf i ja radimo mjerenja! :pint: :music3: :puke: :notin: :hammer: :pint: :pint: :puke:
Kaligula

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.