Hej, kakva je ovo tišina? Ja očekivao da će sve vrvjeti od postova a ono ništa.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Normalno, vozi me dean, a i Beponeta usput. Nosim neke lampe za prodat, ako mi g. Precednik dopusti, i par kutija/poklopaca za trafiće (ostaci prototipova).
Evo ja nosim nešto tegli ajvara ako će biti kupaca. I nešto malo dalmatinskog crnog da nije grlo suho.
Dean je napisao/la::ugeek: mi je rekao da je red da se donese nešto lokalnih specijaliteta/kolača.... može napolitanke(Kraševe)
Vidiš, sad se svi prave grbavi. Dobro, kako Khadgar nosi ajvar, a i mi nešto, onda ćemo jesti to nešto sa ajvarom. Samo ti donesi napolitanke. One su isto dobre sa ajvarom.....