44250 je napisao/la:ovih dana se na jednom malom zatvorenom forumu organizuje grupna kupovina pločica za Bato-MM u smd varijanti. pločice se rade u EI Niš, dvoslojne su i već je plaćena priprema i svi troškovi pred izradu pločica jer smo mi već imali porudžbine istih (ukupno ako se ne varam u dve varijante smd,oko 40 parova pločica),tako da su provjerene,funkcionišu. vi ne bi plaćali pripremu već samo cijenu pločica i poštarine (od Niša do mene,i onda do vas). na vama je da se ovde organizujete koliko komada i kako novac dostaviti do mene, a i da nađete nekog kome bi poslao kompletnu porudžbinu a on dalje da pošalje ostalima. takođe bilo bi najbolje ako imate nekog ko često dolazi u Zemunu/Beograd da to preuzme. mogu ja to poslati i poštom ali mi je nesigurno i prevelik rizik. cijena jedne pločice bila bi oko 2e,tačnu cijenu znali bi nakon što saznamo tačan broj potrebnih pločica,a to ćemo znati kad sumiramo prvu porudžbinu ovde i treću na tom našem tamo mladom novom forumu.
ja bi odradio porudžbinu,prijem i slanje tj sve bez ikakve novčane nadoknade,plaćali bi samo neophodne troškove.
...ako bude zaživio kakav group buy na ovom forumu i ako bude ispalo 2-3 eura po pcb-u,ja bi se pribilježio za 4 komada(4 kanala).