Slažem se za ljepljenje to je propust. Međutim ne bih toliko napadao ivericu. Uostalom ove kutije imaju ne loš review u kontekstu jefinih ali dizajniranih i izrađenih dobro točno koliko treba i ništa više.
hoće se reći da skuplji materijali i izrada neće donijeti proporcionalno očekivana poboljšanja. No na tvom mjestu i sam bih se zabavio sličnim zahvatom.[/quote]
znam da nemaju loš review,zbog toga i idem na izradu kutije.zvucat ce koliko toliko bolje,bar tako mislim.ostavit cu stare kutije za usporedbu.rubovi kutija su se također poceli odvajat.obloženi su nekom imitacijom drva,bljak.zapravo želim napravit svoje prve kutije.to mi je dugogodišnja želja

.šta se tice unutrašnjih pregrada,mislim da je to veliki propust šta nisu zaljepljene.to je 1m visine bez iti jedne bocne ukrute.bas ovih zvucnika je veoma dubok ali na vecim glasnocama nekotroliran.visoki također na vecim glasnocama gube na detaljima i pozornica se sužava.to prepisujem vecim djelom kutijama nego driverima.u hi fi mediji su izradu kutije opisali nedorasloj prema konkurenciji u toj klasi.ne znam jesu li zavirivali u nju ili su to dosudili prema vanjskom izgledu.u novoj kutiji visokotonac ce bit odvojen u zasebnoj komori