Tako je i moja žena govorila za nove pločice, ništa drugo nego mat.
Ond je doša čov'k meštar i reka joj, samo visoki sjaj, ništa drugo.
I sad je zadovojna što je poslušala čov'ka.
Mate je napisao/la:Tako je i moja žena govorila za nove pločice, ništa drugo nego mat.
Ond je doša čov'k meštar i reka joj, samo visoki sjaj, ništa drugo.
I sad je zadovojna što je poslušala čov'ka.
mulin je napisao/la:
ima ih kupit u njemackoj preko ebaya ali bi trebalo ic po njih.ima cak za kupit i vecek brata 9a.ako si toliko zagriza,nece ti bit problem.naravno i cjena je paprenija od mojih za jedno troduplo,zato šta ih je dosta manje u opticaju.na 15 pari 8.1 prodaje se 1 par 8a.cijena u ajmo rec ispravnom stanju je 2000 do 3000 eura.za primjer su moji polydomi(srednjotonci).problematicni su ako se ne održavaju,tiba ih mjenjat.samim time raste potražnja.cijena jednog para poydoma u super stanju je 300e i više.za razliku od 8.1,8a je ajme za pokrenit da to lipo svira.puno svita se na to žalilo.prastari su,preskupi i prezahtjevni i odlicni ako ih imaš cime hranit.ali isto bi volija imat jedne
elvis je napisao/la:mulin je napisao/la:
Ma ja sam ti svjedok nevjerojatne priče, zapravo vlasnik Kappa 8A iz Zadra je to mijenjao sa nekim u ZG za Bowerse DM640, to je prethodnica prve 604-tvorke, ali kvalitetnije odrađena, no bez obzira smeće u odnosu na Kappu. To su dva različita svijeta, no on je relativno jefino došao od 8A i njemu je to bilo OK !!!!!! Kakav nered a ? Ja se sve nekako nadam da bi mogao isto proći, no bojim se ništa od toga.Nedovano su mi bili u radionici Kappa 7.x, jednostavno nisam bio zadovolja, zvuk je bio neobično taman... ?? a sve je bilo ispravno ?? skretnica, driveri... pa ti budi pametan !
ziki je napisao/la:Dosta golo to sve izgleda okolo. Tepih neki nemaš? Ako je to Zoranov Tehno, onda bi bas morao biti odličan.
mulin je napisao/la:slušam ovo zoranovo pojacalo evo par dana i događa se ista stvar kao sa tulom.NEMA BASAniti približno koliko bi trebalo bit.šta mi je cinit sa ovim knaufom a da ga ne cupam van.bas je jedino funkcionira u jednoj prostoriji koja nije od knaufa.ostale 3 prostorije od knaufa su popile bas.mica sam zvucnike na sve nacine ali bas ostaje isti, bez razlike.pomagajte
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.