mulin je napisao/la:ja i dalje mislim da je crna prava boja za stalke.na ovom dynaudiu je prednji panel siv a stalci ofarbani u identicnoj boji.zato se dobro i slaže.ofarbat cu sa auto lakom ka šta je mate reka.boju treba obrusit pa špric kit itd...necu bit doma dva tjedna tako da cu se odmorit za finiš sa stalcima i kompletirat drugi zvucnik.moglo je bit gotovo ali šta se može.strpljen spašen.hvala na podršci glede stalaka.stvarno sam ih tija bacit svom snagom od pod,malo je falilo
Tako tako....
čuj, s aluminijem ti ima jedan problem, a taj je da je kao podloga mekan. Zato svaka invazija nečega tvrdoga na takvu podlogu će uvik ostavit trag i to u slučaju crne, trag će uvik ukazat svitlu podlogu. Osim ko nije rič o nekim eloksiranim površinama, ili pak plastificiranim, bojanim na suho i sličnim modernim tehnikama.
Zato se meni čini kao što si i sam rekao i kao što je Roko, da će sjajni lak crni najbolje tu pasati. Nastoj zadržat original boje u maloj bočici , u slučaju oštećenja 8ipak su na podu) da možeš barem malim kistom kasnije radit male reparature.
Sprickit će dati potrebnu vezu i elastičnost (bio bi dobar i koji primer za Al.) i to će bit ok godinama. Prašinu brisat s toga jako pažljivo i to je to.