Da kojim slučajem postoji nekakav klub strastvenih kritičara Lowther drivera sigurno bi osobno bio u najmanju ruku član istog, a vremenom bi se progurao i u sam „menadžerski“ dio kluba. Lowther je definitivno driver koji mi je u zadnjih desetak godina zadao najviše glavobolje ali isto tako omogućio najljepša iskustva slušanja glazbe. Malo toga se u FR svijetu zapravo može mjeriti sa Lowtherom i uglavnom sve ostalo su samo pokušaji kopiranja koja su u pravilu bezuspješni. Ishodište razloga kupnje „zamjenskih“ drivera u FR projektima leži samo u želji za uštedom, a kada je kupnja skuplja od Lowthera e onda mi razlog tom potezu nije baš jasan jer se sve to u konačni pokaže kao lošije rješenje. Sa Lowtherom čovjek ulazi u sam vrh FR svijeta, očekivanja budućih vlasnika su naravno velika. Prvi dojmovi često su razočaravajući zbog bremena visokih očekivanja, tu je i neusviranosti drivera, spoznaja da je hrpa CD-a koje imaš zapravo užasno snimljeno bla bla. … uglavnom priča bez kraja. Moji EX2 driveri ležali su u kutiji zadnje tri godine, sve dok ovog ljeta nije stigao moj dragi prijatelj Ferenc Lazar iz Zrenjanina sa tek istokarenim plugovima (orah) za usnule Lowthere i odlučnom izjavom „to moraš isprobati“, a ja skeptičina najveća na svijetu... neće ovo na dobro izaći kada mu budem morao reći da to ništa ne valja….

Pozdrav svima. Elvis