Klokan je napisao/la:Ne zna klokan o tim zvučnicama nista iz razloga sto nisam zivio u to vrijeme a to nema veze sa sadasnjom tehnologijom tako da.... A na kraju krajeva mislim da sam jednom ili dvaput drzao gramofonsku plocu u rukama
Klokan je napisao/la:Kada radio upalim u zvucnicima dobivam pucketanje slicno kao da gori vatra (ne znam zasto me to asocira na vatru ali nista ne gori)
Na nekim djelovima skale pucketanje i brum su jaci i intenzivniji a glasnoca pucketanja se ne smanjuje kada vrtim potenciometar, vjerovatno je u njemu problem sto se toga tice.
sstrsat je napisao/la:
...Ako se ta pucanja, brujanja, krcanja i slicni lipi efekti cuju na AM podrucjima (dugi, srednji,kratki val) onda to moze bit sasvim normalna stvar. A prijem ponekih stanica koje jos emitiraju na tim podrucjima ces tesko dobit bez barem par metara zice kao antene. Ako dodavanjem bilo kakve antene dobijes da su te pojave jos jace izrazene onda se vec sa dosta virovatnosti moze pretpostavit da AM dio radi barem kako tako. ...
davorin je napisao/la:sstrsat je napisao/la:
...Ako se ta pucanja, brujanja, krcanja i slicni lipi efekti cuju na AM podrucjima (dugi, srednji,kratki val) onda to moze bit sasvim normalna stvar. A prijem ponekih stanica koje jos emitiraju na tim podrucjima ces tesko dobit bez barem par metara zice kao antene. Ako dodavanjem bilo kakve antene dobijes da su te pojave jos jace izrazene onda se vec sa dosta virovatnosti moze pretpostavit da AM dio radi barem kako tako. ...
Emitira "Voice of Croatia"(Glas Hrvatske) na frekvenciji od 1,134MHz svakog dana u vremenu od 19:00 do 00:45 [b]sa snagom od 500kW preko antenskog sistema usmjerenom u smjeru SE-NW sa antenskom dobiti od 7,2dBi, a iz mjesta Vrsi (20km sjeverno od Zadra).[/b]
Klokan je napisao/la:Evo da malo i ovu temu ozivim.
.....
.
Natrag na Refresh starih uređaja
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.