No kazem, nije bas sve proteklo glatko... posebno me je tunerska plocica izludila, naime do tada nisam niti znao da su postojale dvije verzije tunerskih plocica za G901 (G9000) receivere, i to sa oznakama F2719 i F-2920. Razlika je u tome da F2719 ima stereo dekoder HA1196 a F-2920 ima stereo decoder uPC1173C, razlikuju se u jos nekoliko detalja... i da stvar bude gora ja sam imao receiver sa F-2920, a NOS plocica je bila F2719

Ne trebam napominjati da u Service Manualu je samo inacica sa F2920...
Najzahtjevnije min je bilo skidati ove stopice koje se montiraju na stampanu plocicu, a koje sluze za vezivanje internog ozicenja na vodove stampane plocice

trebate ih zagrijati da biste odstranili lem sa pumpicom, ali opet ne mnogo grijati jer se pocne topiti izolacija od kabela, no na moje zadovoljstvo, to je proslo OK:

na gornjoj slici se moze viditi finalni uradak na tunerskom dijelu, no bilo je i ovoga:

Naime zbog drugacijeg internog ozicenja, morao sam cak i raditi nadopune, da bih ispravno spojio F2719, tu mi je mnogo pomogao jedan kolega sa Audiokarme foruma koji je imao G9000 sa F2719. Kao sto se vidi na gornjim slikama, nabavio sam originalne kontakt stopice i zakrimpao ih na novi kabel.