Aaaaaha, i zato su ga meni uvalili? No, nemojmo podcjenjivati Khadgarov DIY ajvar,
osjetilo se i u njemu nešto natruha high-enda , jest da mi je falilo malo visokih za moj ukus,
ali bilo je dosta "zraka" oko paprike, timbralno je bila dobra, kao i patlidžan, čvrst, al dente,
stejđ je mogao biti malo širi, svakako malo i u visinu, posebno je izraženo donje područje
(na dnu staklenke) pa je možda to malo zamutilo gornji spektar. Meni se čini da malo prerano prelazi
iz A u AB klasu, osjetim mala preskočna izobličenja, no bez gastroskopa je to nemoguće sa sigurnošću
utvrditi.
Kablov...,pardon poklopac je standardni Podravka, ali da je bio Vitaminkin vjerovatno bi prozračio cijelu sliku,
i ako uzmemo u obzir da je došao i teorijski i praktično neusviran na Žarula fest, ja mu dajem prolaznu ocjenu.
E da, damping faktor bi mogao biti bolji, ovaj ajvar nije uspio popuniti manje rupice na kiflicama,
tj, trebalo bi sve povrće malo sitnije izflajšati. Tako će bolje dampirati.
Naravno osim što treba proći Burning - in, treba proći za par dana i Burning - out period ajvara za kompletnu recenziju.
Ovo drugo javim.
Za sada nema psihofizičkih poremećaja....... Ma što god vi mislili o tome!

Khadgar,palac gore.
I'm too old for this s...