Postao/la zuzi » 02 ruj 2011, 20:30
Paa... slični su po impedanciji, vjerojatno i po načinu motanja, stari Bobek je nekada to radio kad su ljudima riknule Simfonije, Portoroži,Savice.... I po veličini ali ne po načinu kako se montiraju na šasiju. Simfonijini imaju jako zgodno rješenje ali sad... manje bitno.
Kao što se razabire iz mog Ukaza od negdje srpnja o.g. zadatak članstva je "šminka". U tom smislu biti će izloženo kućišta boje bakra,plave,bordo,standardne crne, s drvetom, bez drveta, sa gumbima sjajnima ko pesja .....; velikih gumbi,manjih gumbi. Jedino je zabranjeno stavljati na uratke lažne oznake firmi Unison, AN, AR ... Kopiranje industrijskog dizajna i natjecanje u imageu je zapravo lajtmotiv po načelu ko ga yebe kak svira važno je da zgleda.
Što se tiče Triodnog festivala zagorci su ti dosta nepokretna čeljad. Znaš ono iz Mačka pod šljemom: Ja pem v svoju Luknjicu (vrhunska kreacija pokojnog Ive Serdara). A moje predcednikovanje se ograničava na ŽF, TF je njihov slobodni izbor, pa tako i prijave.
Inače uvažavajući sve što je sstrsat napisao, ja sam i dalje kod prijedlloga da ovaj puta to bude bliže ljudima iz Osijeka i to iz dva razloga. Prvi jer imaju DIY scenu i drugo da su im prošle lokacije bile jako daleko.
Think pozitiv stay negativ