Datum održavanja

Re: Datum održavanja

PostPostao/la zuzi » 02 ruj 2011, 18:03

Šejtanu šejtanski odgovor.Pojačalo je dobilo "moderan" prizvuk.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la harkonen » 02 ruj 2011, 18:09

To se zove "loudness", Predcedniče! :-)

Ali ako vam se ne sviđa, znate kako ide natrag.
To je baš ljepota ovog našeg sporta.----
Dakle, možemo reći da je STSEP koncept prošao Predcedničku inkviziciju i da će biti
zvijezda predstojećeg i nadolazećeg nam skupa?
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la zuzi » 02 ruj 2011, 18:22

Ma pustimo celebriti.Nego teorije sa praksom nikad dosta. Što bi se dogodilo da ja na "brata" (isti takav amp) zakačim taman se trafoe, primar oko 3 kohma sekundar 8 ohma?
zuzi

PostPostao/la harkonen » 02 ruj 2011, 18:28

Zaboravi. Ovi trafoi iz Simfonije ako je istina što LesFaul veli da se radi o
12-13K impedancije su ti taman, a ne ti drugi koje imaš "taman se" trafići......
Preniska impedancija će da ne spominjemo sočne detalje - totalno degradirati zvuk.
Ali probaj ti to, da ne kažeš da ti ja nekaj branim, pa žarule sve zduraju,ne?

:-)
harkonen

PostPostao/la zuzi » 02 ruj 2011, 18:32

Ok, ipak nećemo previše protiv logike. Ostaju još samo jedni od Bobeka slični Simfonijima, pa će ti ići koji dan gore za probu.
zuzi

PostPostao/la harkonen » 02 ruj 2011, 19:11

Čekaj,čekaj, po čemu su slični Simfonijinima? Ako je po impedanciji, onda ok,
sve druge usporedbe su irelevantne i ako impedancija nije dobra, onda ne vode boljitku. .....
Ali jedna me druga stvar zanima, pred prošli ŽF smo bili bomardirani uradcima iz Vž koji će nastupiti
tako da smo poprilično dobro znali (ali smo se svejedno iznenadili) što nas očekuje.
Sada znamo samo za STSEP.
Može li neka lista uradaka na ŽF-u poput one na TF temi?
I kad smo kod toga, slobodno se upišite na listu učesnika TF-a, ako to mislite bit', pa i nabacite
koju kg opreme na listu da znamo kakvi kapaciteti i smještajni i strujni i prostorni nam trebaju
kad se krene definirati lokacija.
Ti bokca, koliko skraćenica - TF,ŽF,STSEP..... još nam samo fali VMRO DPMNE .-)
harkonen

PostPostao/la zuzi » 02 ruj 2011, 20:30

Paa... slični su po impedanciji, vjerojatno i po načinu motanja, stari Bobek je nekada to radio kad su ljudima riknule Simfonije, Portoroži,Savice.... I po veličini ali ne po načinu kako se montiraju na šasiju. Simfonijini imaju jako zgodno rješenje ali sad... manje bitno.
Kao što se razabire iz mog Ukaza od negdje srpnja o.g. zadatak članstva je "šminka". U tom smislu biti će izloženo kućišta boje bakra,plave,bordo,standardne crne, s drvetom, bez drveta, sa gumbima sjajnima ko pesja .....; velikih gumbi,manjih gumbi. Jedino je zabranjeno stavljati na uratke lažne oznake firmi Unison, AN, AR ... Kopiranje industrijskog dizajna i natjecanje u imageu je zapravo lajtmotiv po načelu ko ga yebe kak svira važno je da zgleda.
Što se tiče Triodnog festivala zagorci su ti dosta nepokretna čeljad. Znaš ono iz Mačka pod šljemom: Ja pem v svoju Luknjicu (vrhunska kreacija pokojnog Ive Serdara). A moje predcednikovanje se ograničava na ŽF, TF je njihov slobodni izbor, pa tako i prijave.
Inače uvažavajući sve što je sstrsat napisao, ja sam i dalje kod prijedlloga da ovaj puta to bude bliže ljudima iz Osijeka i to iz dva razloga. Prvi jer imaju DIY scenu i drugo da su im prošle lokacije bile jako daleko.
zuzi

PostPostao/la harkonen » 02 ruj 2011, 23:17

To za Osijek stoji u potpunosti i nadamo se kakvom svima dostupnom lokalitetu za TF,
ali nikad nema za sve idealnog, takva smo geografija. I od mene imaju podršku da ovaj put bude bliže....

A što se tiče ŽF-a, odgovor je politički ok, ali koja slikica-mamilica je ono što ljudi žele vidjeti ovdje, znaš?
Nema vrdanja, oćemo slike !
harkonen

PostPostao/la zuzi » 02 ruj 2011, 23:24

Dao bi ja slike kad bi ih imao, ali nemam. Znaš kako je, najgore je s omladinom. A ona je naša nada. Imaju gotove uratke ali im se neda slike stavlat na forum. Nešto se vidi na sjednici kod Vesele, ali forum njet. A obzirom da su mladi kadar nemogu provoditi tvrde metode. To mi govori moje predceničko iskustvo. A stari kadar više voli brinuti brigu oko berbe pa će dovršavati stvari u zadnji čas. :D
zuzi

PostPostao/la sveti » 03 ruj 2011, 17:41

harkonen je napisao/la:To za Osijek stoji u potpunosti i nadamo se kakvom svima dostupnom lokalitetu za TF,
ali nikad nema za sve idealnog, takva smo geografija. I od mene imaju podršku da ovaj put bude bliže....

A što se tiče ŽF-a, odgovor je politički ok, ali koja slikica-mamilica je ono što ljudi žele vidjeti ovdje, znaš?
Nema vrdanja, oćemo slike !

Pošto je moto ŽF-a ljepota,ja svoje uratke nebi stavljao na oglede jerbo su moji uratci lijepi samo u duši!
Pozdrav
sveti

PrethodnaSljedeća

Natrag na Žarula fest

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.