Triode Festival 2013

Re: Triode Festival 2013

PostPostao/la Roko » 01 stu 2012, 19:03

1) sstrsat + bolja polovica - ca ce bit od opreme vidit ce se ali poneki novitet ce siguro bit

2) Dean - nešto će se sigurno naći.....

3) joe dalton

4) Klokan + roditelji, mozda i brat - GU50 amp, i ako se nadje jos nesta donjet ce se

5) grunf + bolja polovica + mali grunfić -a nešto će se i zalemiti do tada

6) Roko + bolja polovica + junior - nadam se zgotovit neki od započetih projekata

7) tom_hifi + bolja polovica - nešto ćemo izmisliti

8) zbotic + nadam se nagovoriti još nekog od samograditelja

9) pamook +1 , ako zazivi DAC sa broskie CF-om, moguce jos nesto do tada, ponesem i nixie nek svijetli

10) Davorin

11)the_bebe - line array (projekt počinjem ubrzo)

12) Zmajz- OTL, OB, a ako ništa onda ću prezentirati samog sebe..

13) harkonen - (moj sretan broj, popunite ove između:-) )

14) elvis - Line Array (ako uspijem riješiti bass sekciju), babuška mono blokovi MK II, line preamp 13DR7 x4, TVC by Ferenc Lazar

15) nino.s - nešto ce mo dovuč

16) MARINKO - čuda neka

17) sonny

18) Khadgar2007 - nešto će se valjda donesti

19 ) s@ki i polovica... smještaj osiguran. donjet će se nešto..majkemi

20) Master of disaster - netko mora na svoja pleća preuzeti i težak zadatak rušenja prosjeka

21) Schultz - Imao sam jednom Renault 21 Nevada pa rekoh, evo lijepog broja za tebe... (Nas troje - četvero dolazimo najvjerojatnije skupa.... tzv. Ri-Val)

22) Bepone i bolja polovica / Markaudio F.range + EL156 S.E.

23) yoke ... imam smjestaj ...

24) Bata Bane - Ako se sve bude kako treba, mozda iz Bg dodje jedan hereticki cevni amp...
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la audio kutak » 01 stu 2012, 19:14

1) sstrsat + bolja polovica - ca ce bit od opreme vidit ce se ali poneki novitet ce siguro bit
2) Dean - nešto će se sigurno naći.....
3) joe dalton
4) Klokan + roditelji, mozda i brat - GU50 amp, i ako se nadje jos nesta donjet ce se
5) grunf + bolja polovica + mali grunfić -a nešto će se i zalemiti do tada
6) Roko + bolja polovica + junior - nadam se zgotovit neki od započetih projekata
7) tom_hifi + bolja polovica - nešto ćemo izmisliti
8) zbotic + nadam se nagovoriti još nekog od samograditelja
9) pamook +1 , ako zazivi DAC sa broskie CF-om, moguce jos nesto do tada, ponesem i nixie nek svijetli
10) Davorin
11)the_bebe - line array (projekt počinjem ubrzo)
12) Zmajz- OTL, OB, a ako ništa onda ću prezentirati samog sebe..
13) harkonen - (moj sretan broj, popunite ove između:-) )
14) elvis - Line Array (ako uspijem riješiti bass sekciju), babuška mono blokovi MK II, line preamp 13DR7 x4, TVC by Ferenc Lazar
15) nino.s - nešto ce mo dovuč
16) MARINKO - čuda neka
17) sonny
18) Khadgar2007 - nešto će se valjda donesti
19 ) s@ki i polovica... smještaj osiguran. donjet će se nešto..majkemi
20) Master of disaster - netko mora na svoja pleća preuzeti i težak zadatak rušenja prosjeka
21) Schultz - Imao sam jednom Renault 21 Nevada pa rekoh, evo lijepog broja za tebe... (Nas troje - četvero dolazimo najvjerojatnije skupa.... tzv. Ri-Val)
22) Bepone i bolja polovica / Markaudio F.range + EL156 S.E.
23) yoke ... imam smjestaj ...
24) Bata Bane - Ako se sve bude kako treba, mozda iz Bg dodje jedan hereticki cevni amp...
25) Audio Kutak - dolazak bar na jedan cijeli dan - smještaj vjerovatno privatno, ništa još sigurno...
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la bata bane » 01 stu 2012, 21:01

Roko je napisao/la:
bata bane je napisao/la:Ako se sve bude kako treba, mozda iz Bg dodje jedan hereticki cevni amp... ;)

Bravo Bata Bane! :thumbup: , barba sstrsat mi jako hvali ono tvoje vrlo zanimljivo pojačalo sa prethodnog TF-a, pa se veselim slijedećem ;)

A znas kakakav je trs, bice pre da je sentimentalan prema tranzistorima ruskog porekla ;)

A sto se tice novog ne smem mu pokazati shemu, u top ce me staviti :lol:
bata bane

PostPostao/la sstrsat » 01 stu 2012, 21:48

bata bane je napisao/la:A znas kakakav je trs, bice pre da je sentimentalan prema tranzistorima ruskog porekla ;)

A sto se tice novog ne smem mu pokazati shemu, u top ce me staviti :lol:

Ma ne boj se, necu. :lol: I zapravo mi je izuzetno drago da je kod tebe zavrsil onaj pocetni stadiy diy-a di si bil oslonjen na tudje sheme i da se sve vise okreces vlastitima. To i je oni pravi smisal diy-a :D :D

A usput, evo ti i mali radni zadatak :lol: da ekipi iz Bg cim vise populariziras TF iznosenjem dojmova koje si stekal lani. Bilo bi mi jako drago da vas cim vise dojde
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la bata bane » 02 stu 2012, 12:42

sstrsat je napisao/la:A usput, evo ti i mali radni zadatak :lol: da ekipi iz Bg cim vise populariziras TF iznosenjem dojmova koje si stekal lani. Bilo bi mi jako drago da vas cim vise dojde

Propaganda za TF i dobar provod je od proslog mog dolaska na izuzetno visokom nivou sto su potrvdile i kompromitujuce fotografije ;) , ali bojim se da je udaljenost lokacije odrzavanja TF 2013 faktor koji otezava eventualni dolazak ljudi odavde.

A nezgodacija jeste jer je kod Vas uvek nekom udaljeno, neki TF u BiH bi bio idealan :D

:)
bata bane

PostPostao/la zika » 02 stu 2012, 14:35

bata bane je napisao/la:
sstrsat je napisao/la:A usput, evo ti i mali radni zadatak :lol: da ekipi iz Bg cim vise populariziras TF iznosenjem dojmova koje si stekal lani. Bilo bi mi jako drago da vas cim vise dojde

Propaganda za TF i dobar provod je od proslog mog dolaska na izuzetno visokom nivou sto su potrvdile i kompromitujuce fotografije ;) , ali bojim se da je udaljenost lokacije odrzavanja TF 2013 faktor koji otezava eventualni dolazak ljudi odavde.

A nezgodacija jeste jer je kod Vas uvek nekom udaljeno, neki TF u BiH bi bio idealan :D

Ili CG (a.k.a. MN)... ;)
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la harkonen » 02 stu 2012, 14:35

Pa i ja mislim da bi jedan TF u Sarajevu bio ok,
osim toga ne bi znali da jel' to Triode ili Teferić festival !
Ili i jedno i drugo.....
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la joe dalton » 02 stu 2012, 15:20

Ili jos bolje Triode Teferic :lol:
joe dalton

PostPostao/la sstrsat » 03 stu 2012, 10:51

bata bane je napisao/la:

TF ce se u svakom slucaju prosirit izvan granica Hrvatske i jasno je da ce to sirenje ic prvo na regiju okolo. Najlogicnije, prvo na BiH.
Sad, oce li to bit za dvi, tri ili koliko godina zasad je tesko rec ali intencija da ga se sve vise internacionalizira je tu. Ove godine u Bjelovaru je bilo 4 ucesnika iz Srbije i 4 iz Italije tako da su prvi koraci prema internacionalizaciji TF-a vec ucinjeni :D
Krajnji cilj je naravno da nas TF bude bolji i sadrzajniji od starijeg brata, Europian triode festivala
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la zika » 03 stu 2012, 13:00

sstrsat je napisao/la:
bata bane je napisao/la:

TF ce se u svakom slucaju prosirit izvan granica Hrvatske i jasno je da ce to sirenje ic prvo na regiju okolo. Najlogicnije, prvo na BiH.
Sad, oce li to bit za dvi, tri ili koliko godina zasad je tesko rec ali intencija da ga se sve vise internacionalizira je tu. Ove godine u Bjelovaru je bilo 4 ucesnika iz Srbije i 4 iz Italije tako da su prvi koraci prema internacionalizaciji TF-a vec ucinjeni :D
Krajnji cilj je naravno da nas TF bude bolji i sadrzajniji od starijeg brata, Europian triode festivala
Kao šala: kakva je to računica: na osnovu „Ove godine u Bjelovaru je bilo 4 ucesnika iz Srbije i 4 iz Italije“ izračunati: „Najlogicnije, prvo na BiH.“... ??? ;)
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.