Prije nego ista kazem htio bih zahvaliti sstrsatu sto je osnovao TF i prije nego sam ja znao sto je elektronska cijev, o triodi necu niti govoriti (nije da i sada znam puno vise, ali ipak napredujem.....nadam se).
Bilo mi je jako lijepo sudjelolvati na TFu prosle godine iako se i nisam proslavio s pojacalom, pogotovo sa zvucnikom meni je bilo jako drago sto sam upoznao sstrsata, harkonena, zmajza, ilimzna, khadgara, toma, pamukam sakia, deana i sve one kojih se sad ne mogu sjetiti, a ne mogu niti opisati koliko mi je bilo drago viditi i cuti koju korisnu od pokojnog diyera Vukusica...
Prosle godine ja organizacija bila stvarno na visokoj razini, svaka cast harkonenu, i to bi bilo vrlo lijepo nastaviti i ove godine u Sibeniku.
Posto sam bio u Bjelovaru samo u subotu ne znam kako se oprema utovarala i istovarala ostale dane, ali znam da smo recimo pamuku nas par pomogli nositi opremu (nije to bilo puno tereta, ali sve se moze kad se hoce) iz auta, koji je bio podosta daleko od sale, i vjerujem da niti ove godine nece nikome biti problem pomoci prenesti opremu do sale iz jednog jednostavnog razloga sto smo mi svi ovdje prijatelji, a prijatelji sluze da jedan drugome pomognu....Bar su me tako naucili u zivotu.
Nisam netko da sudim gdje ce se TF odrzati ali i ja sam misljenja da bi trebali dati malo povjerenja organizatorima da privedu organizaciju TF-a kraju (razumijem i sstrsata koji zeli da se postavljeni standardi odrze) jer kako god i gdje god to bilo uvjek ce se skupiti ljudi koji ce doci pokazati svoje uratke, a sudeci po sadasnjoj lokaciji biti ce i puno onih koji ce ih i pogledati/poslusati. A sa trazenjem alternativne lokacije se moze, a ne mora, izgubiti vise sudionika nego da bude kako je dogovoreno.
Na kraju krajeva sve u zivotu ima uspona i padova, tako ovaj TF moze biti losiji, ali nece, ili boli od onog prosle godine ali ce se nagodinu naci netko tko ce ga opet organizirati bolje ili losije od prethonih....
Otkada znam za TF smisao je prvo druzenje samograditelja, onda pokazivanje svojih radova a poslje toga sve ostalo.
Mene iskreno ne cudi, za sada, mali broj prijavljenih sudionika zbog danasnje situacije u zemlji, koju definitvno puno vise osjetite vi nego ja. Nekima su problem financije, nekima je problem kilometraza opet zato jer ne mogu sve to financirati, neki ne mogu dobiti godisnji, a neke jebe matura i obaveze oko upisivanja na fakultet i ostalo, ali neka to je ipak bitnije.
Iako necu sudjelovati na ovom TFu zelim organizatorima puno srece i zivaca oko organizacije istog...Ako i ne ispadne kako treba nije bitno, tu je iduca godina da to popravi...bar su nama koji se bavimo "sa strujom" oscilacije poznata stvar.
Pozdrav od najmladjeg clana.
Ako se netko nadje uvredjen ispricavam se jer mi nije bila namjera nikoga uvrediti

Jos jednu stvar zelim reci.
Ne znam imali ili nema spomenutih izakulisnih radnji/dogovora/sta ja znam cega sve ne ali zelim porati posliku svima da ne misle na sebe vec na TF koji je stvarno postao jako dobra manifestacija a to ce i ostati.
Nadam se da necu dobiti po nosu od nikoga radi ovog posta jer ja zelim samo najbolje za tf

----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!