MOLIM DA MI SE NADOPIŠETE NA OVU LISTU VI ZABORAVNI, DA SLUČAJNO NE OSTANETE BEZ
MAJICA PA MI SE ŽALITE KASNIJE, NAPRAVIO SAM IH DOVOLJNO, ALI NE ISKLJUČUJEM DA
SE PRODAJU PRIJE VAŠEG DOLASKA ZBOG VELIKOG INTERESA!!
1) sstrsat + bolja polovica: dolazak u petak prije rucka, odlazk u nedilju medju zadnjima. Stavit cu 2 puta 2 PP-a a ako san falil harkonen ima zadatak da to ispravi. Majce najmanje 4 XXXL
2) Khadgar2007:dolazak u petak prije ručka,odlazak u nedjelju navečer(tj. kada nas istjeraju). 1 osoba 2 PP-a(opaska za pp ista kao i gore). Maja komada 1 L
3) kaligula + grunf + brane: 1×3-krevetna, sin + cura: 1×2-krevetna, 2×5PP, 2×XL, 2×XXL, 1×XXXL (možda konfekciju naknadno ispravim). Dolazak u Petak oko ručka, odlazak u Nedjelju popodne
4) Schultz + the_bebe + sonny : 1x3-krevetna , 3xN ( dolazak u subotu oko ručka, odlazak u nedjelju, kada, samo zvijezde znaju ) - konfekcija XXXL + 2 x XL + S
5) Tom_hifi - Majica L muška i majica M ženska
6) Harkonen - od jutra do mraka, pa opet do jutra...... a majica, paaaa... S?
7) Bepone - samo majice.. 6 komada L, i 2 komada XL, 2 komada M
8) Roko - majica XXXL - 3Pansiona (tri osobe)
9) joe dalton - 1xPP, subota ujutro - nedjelja popodne, majca L
10) Tazz - Majica L
11) Zmajz - Majica XXXL comata: 2 (ako bude u više boja, onda različite boje)
12) s@ki - majca XL i M , moram još provjeriti konfekciju , prema sadašnjoj situaciji neću prespavat, budem se tačkao sim tam
13) Klokan - majica XL i XXXL - Ako budem dolazio majica je moja a smjestaj il ce bit kod prijatelja ili sam tamo sam jedan dan
14) Lest - 2 majice M, 1/1 soba,2 PP ( dolazim u petak pred večer )
15) Gamgee i Eko Eko - dvokrevetna soba, noćenje subota na nedjelju N, majce: 2 kom L ( jedna je za zikija ), 1 kom XL
16) Dean- XXXL 2 komada, L x 1, M x 1, Subota ujutro, nedelja popodne, (valjda 1x PP)
17) Davorin - XXXL 2 komada(više boja) + 2 noćenja, jednokrevetna soba (najvjerojatnije dolazak u petak za ručak, a odlazak u nedjelju popodne)
18) Tubeman - XX(X)L 2 komada
19) Admin - XXL 1 komad, S 1 komad
20) Pamook - XXL 2 komada
21) NINO.S - XXL 1 kom 1puni pansion jednokrevetna (dolazak u subotu oko podne odlazak u nedelju među zadnjima)
22) MARINKO -M 1kom 1 puni pansion jednokrevetna (dolazak u sub. oko podne odlazak u ned. među zadnjima)
23) Criss - XXL 2kom
24) membrana -> majica L, komada 1
25) Edison - XXXL 2 kom., jednokrevetna, 2 puna pansiona, dolazim s Lestom u petak predvecer
26) fixxxer - majica L, 1 komad
27) Elvis, XL 1 kom, jedan krevet sasvim dovoljno za mene, 2 noćenja, dolazim sa Davorinom u petak i sigurno ću biti gladan i žedan.
28) LesFaul - Majica L, 1 komad (ne budem nazocan, al' ocem maj'cu!)
29) Bata Bane - XXL 1kom - 1PP
30) zika (X)XL x2 (komada 2) (uzeće ih za mene BataBane... zbunili ste me sa tim koliko X-ova treba, 185cm visok, 90kg težak, 100cm u struku)
31) Toxy - majica XL, komada 1
32) Guglielmo Pecoraro,Alessio Rossi,Sandro Castellan, Francesco Castellan 2/2,jedno nocenje u subotu,ak bude majica 2 L, 2 M
33) audio kutak - majica XXL 1 komad , dolazim u subotu na druženje i razgledavanje
I'm too old for this s...