Da, fala bogu, laptopa ne bude nedostajalo, danas su oni postali nezaobilazni medijski izvor
(zato sam se ja, eto, odlučio za phono

), a teme možemo popratiti i na projekcijskom platnu tako da
svi zainteresirani budu mogli vidjeti o čemu se točno priča. Oni ćoraviji. A za nagluhe ne znam što ćemo.
A kad smo kod okruglih stolova, jedan od njih u subotnjem popodnevu može biti predstavljanje
DAH1 i DAH2 kitova unutar kojih mogu, uz moj kratki uvod u priču o konstrukciji i nekim implementiranim
specifikumima, posebice kod DAH2, svoje iskustvo u gradnji istih dati Tom_hifi i Sonny za DAH-1, te
Pamook i Edison za DAH-2.
Možemo unutar toga popričati i o nekim osnovnim smjernicama na što sve treba obratiti pažnju pri gradnji
cijevnog (u ovom slučaju ampa) uređaja, a da uspjeh bude izvjestan, naravno, ukoliko bude zainteresiranih.....
Poželjno bi bilo da se uključe oni koji želi graditi bilo ove kitove, bilo neki novi cijevni projekt i imaju neke
dileme, trileme, sumnje i nedoumice. I moram naglasiti, ne samo uz ovu temu - ne libite se postaviti pitanja, ne
libite se reći što mislite, ne treba se bojati da ćete lupiti glupost, rijetki su na forumu i TF-u oni kojima je audio
tehnika i elektronika općenito profesija, svi smo tu zbog, moram reći, naših strasti i slabosti.
Ima tu ljudi koji će više zaboraviti nego većina ikad naučiti, to besplatno znanje i iskustvo treba se i mora iskoristiti.
A ovo je idealna prilika.
Zato ja nebi previše drobio oko stvari koje su puno puta izrečene na forumu glede ove tematike, nego
ćemo zajednički napraviti jednu konstruktivnu priču - okrugljak da svi iz njega izađemo malo pametniji.
I žedniji.

I'm too old for this s...